Δηλώσεις των προπονητών του αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Άρη Θεσ/νικης

Δηλώσεις των προπονητών του αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Άρη Θεσ/νικης

Δεκέμβριος 11, 2011 - 19:29
1 σχόλια

Δυσαρεστημένος ο Πολωνός τεχνικός του Άρη δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ο Σάκης Τσιώλης  δήλωσε "διαβασμένος"

 

Σάκης Τσιώλης : Γνώριζα τον Άρη

«Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη που με χειροκρότησε στην αρχή. Καταλαβαίνω ότι στο τέλος είχαν πίκρα. Πέρασα 8 καταπληκτικούς μήνες με τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας. Η θητεία μου εκεί είχε δύο μέρη. Το πρώτο ήταν πέρυσι με 5 στα 5 και το δεύτερο φέτος. Καλή συνέχεια στον Άρη. Είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει σερί». 

«Μέσα σε ένα μήνα αντιμετωπίσαμε την 4η μεγάλη ομάδα και πήραμε την 3η νίκη. Είμαι και πρέπει να είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Θέλαμε αυτούς τους βαθμούς για να βγούμε από τη δύσκολη θέση». 

Για την τακτική του αγώνα: «Όταν προηγείσαι νωρίς κάποια πράγματα γίνονται αυτόματα. Είχαμε καλούς παίκτες στην αντεπίθεση. Αν ήμασταν πιο ήρεμοι στο τελείωμα θα είχαμε πάει καλύτερα». 

«Έπαιξε ρόλο το ότι ήξερα τον Άρη αλλά είναι πλέον πολύ γνωστά τα πράγματα και το πως παίζουν οι ομάδες». 

«Ήταν νευρικό παιχνίδι και άτεχνο. Είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία. Αγωνιστικά σήμερα δεν είχαν άνεση οι ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο». 

"Ο Ροζέριο έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο. Μακάρι να μην είναι κάτι σημαντικό και να μην πληρώσουμε αυτή τη νίκη χάνοντας τον Ρόζα."

 

 

Μιχάλ Πρόμπιερζ: Πικραθήκαμε πολύ

 

Ο τεχνικός ηγέτης του Άρη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αρκάδες στην συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε πως είναι πικραμένος , ενώ ανέφερε πως οι παίκτες του δεν είχαν ηρεμία, μετά το 1-0.

«Ήθελα να αποφύγω όσα δείξαμε και στο ματς με τον Πανιώνιο. Θέλαμε ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Όμως χάσαμε και αυτό είναι πικρό. Το ταξίδι της επιστροφής θα είναι πολύ μακρύ. Έχω να σκεφτώ πολύ , για να βρω λύσεις.

 «Γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία του Αστέρα. Υπάρχει πίκρα για τον τρόπο που δεχθήκαμε το γκολ. Στο 0-0 είχαμε δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεν το κάναμε. Θέλαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές αλλά ο τραυματισμός του Σανκαρέ άλλαξε τα πλάνα μας. Πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Είμαστε δυστυχισμένοι. Πρέπει πάλι όμως να προσγειωθούμε».

 «Ήταν φανερό ότι οι Αστέρας θα είναι δυνατός αντίπαλος. Το ξέραμε. Το αντίδοτο βρίσκεται στην ανάπτυξη. Μετά το γκολ χάσαμε την ηρεμία μας. Κάναμε πολλά λάθη. Είναι δύσκολο σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξουμε πολλά».

Για το γεγονός ότι παλαιότερα ήταν  στον πάγκο του ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος γνώριζε την πρώην ομάδα του, τόνισε:

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του. Παίζει κάποιο ρόλο αλλά όχι τον πιο καθοριστικό το ότι ο Τσιώλης ξέρει τον Άρη. Και εμείς ξέραμε πως παίζει ο Αστέρας αλλά δεν μπορέσαμε να τον περιορίσουμε στο βαθμό που θα θέλαμε».

 

 

 

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

μπράβο ρε σάκη! τους έπεφτες λίγος στην θεσσαλονίκη ε; καλά να πάθουν αυτοί και καλό για τον ΑΣΤΕΡΑ μας που επιτέλους πάει στο γήπεδο και βλέπει ΝΙΚΕΣ!