«Καβάλα» παν' στο δικαστήριο...

«Καβάλα» παν' στο δικαστήριο...

Μάιος 18, 2016 - 11:18
8 σχόλια

«Πού να το παρκάρω τώρα το καμάρι μου; Πού να το αφήσω το αυτοκίνητό μου που έχω μια δουλίτσα στο δικαστήριο; Για να δω.. Ας μπω στον πεζόδρομο. Α! Παιδάκια παίζουν, ας προσέξω λίγο, πώς ξεπετάγονται κι αυτά μέσα στην πλατεία, τι δουλειά έχουν εδώ, αυλές δεν έχουν για να παίξουν; Κι αν την αφήσω ακριβώς δίπλα στα σκαλιά την αμαξάρα μου; Και τι έγινε;»

Παρκάρει λοιπόν κολλητά στον τοίχο του δικαστηρίου, βγαίνει από το αμάξι, και βρίσκεται απευθείας στα σκαλιά, μην λερώσει και τα παπούτσια του.

Το έχουμε γράψει άπειρες φορές, αλλά μυαλό δεν βάζουν οι συμπολίτες μας: πεζόδρομοι και πλατείες δεν είναι πάρκινγκ. Πόσω μάλλον τώρα που καλοκαιριάζει και οι πλατείες μας γεμίζουν με μικρά παιδιά τα οποία δικαιούνται να παίζουν αμέριμνα σε χώρο όπου απαγορεύεται να κυκλοφορούν οχήματα...

Η φωτογραφία είναι σημερινή και το σχόλιο του αναγνώστη συμπυκνώνει όλη τη νοοτροπία των οδηγών που παρκάρουν όπου βρουν και όπου τους βολεύει:

Αρχιτέκτονες της συμφοράς!! Να μην κάνουν λίγο πιο φαρδιά τα σκαλιά να το ανεβάσει πάνω...

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Τον αριθμό γιατί δεν τον δειχνετε ? Μισές δουλειές ? Δηλαδή ξεμπροστιάζετε ένα γιαδούρι αλλά συγχρόνως τον καλύπτετε. Μάλιστα.

αμα η τροχαία πίνει καφέδες όλη μέρα... αυτά βλέπεις. θα είπαν ότι είναι και κανένας μεγαλοδικηγόρος και που να μπλέκουμε μωρέ... καλους καφέδες μάγκες

παιδια η τροχαια δεν μπορουσε να παει γιατι μαζευε πινακιδες απο τα παρκαρισμενα-διερχωμενα της πλατειας πετρινου .....................................χαχαχαχααχααχαχα..........................αι σιχτηρι ποια με τους ***

Κομπλεξάρες σας μπήκε στο μάτι το καγέν, οι μηχανές που πλαισιώνουν την ελιά και τον καλιστώ είναι νομιμότερες

Και στο πνευματικό κέντρο το ίδιο γίνεται.αρκάρουν τα αυτοκίνητά τους μέχρι και συνταξιούχοι του Δήμου τρίπολης.Και μάλιστα συνταξιούχοι όντες έχουν και κλειδί για να ξεκλειδώνουν και να κλειδώνουν τις μπάρες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.