Καθιερώνεται η Ώρα του Πολίτη στα αστυνομικά τμήματα

Καθιερώνεται η Ώρα του Πολίτη στα αστυνομικά τμήματα

Σεπτέμβριος 05, 2015 - 10:00
0 σχόλια

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα μεταξύ 18:00 και 20:00 σε όλη τη χώρα, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθιερώνεται σε μόνιμη βάση η «Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων». Σημειωτέον ότι το πρόγραμμα λειτουργεί πιλοτικά εδώ και δύο μήνες, με πρωτοβουλία του τέως αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Η Ώρα του Πολίτη θα εφαρμόζεται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Δευτέρα, κατά τις ώρες 18:00-20:00, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Εκείνο το δίωρο οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων θα δέχονται τους πολίτες, φορείς και κοινωνικούς εταίρους της περιοχής ευθύνης τους, κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού. Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν απόψεις, να υποβάλλουν αιτήματα, παράπονα και να εκτίθενται προβληματισμοί και προτάσεις για θέματα που συνδέονται με τη δράση και το έργο της Αστυνομίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα τηλέφωνα των κατά τόπους Γραμματειών των αστυνομικών τμημάτων σε ειδικό banner στην αρχική σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.