Τέσσερις πρωτιές στα Παπαφλέσσεια 2015 από την ΑΕΚ Τρίπολης Τένις

Τέσσερις πρωτιές στα Παπαφλέσσεια 2015 από την ΑΕΚ Τρίπολης Τένις

Σεπτέμβριος 05, 2015 - 09:50
0 σχόλια

Οι καλοκαιρινές επιτυχίες συνεχίζονται για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Την αρχή έκαναν στα Παπαφλέσσεια 2015 οι μικροί αθλητές του ομίλου, με πέντε πρώτες θέσεις στις κατηγορίες 10 και 12 ετών (Καραναγνώστης, Νασιάκος Γ. Λαμπροπούλου Σήλια, Νασιάκος Ιάσονας, Βουδούρη Μιλένα και Λαμπρόπουλος Μιχάλης) και την επιτυχία ολοκλήρωσαν οι αθλητές της μεγάλης αγωνιστικής ομάδας με 4 πολύ μεγάλες διακρίσεις στο τουρνουά.

Την αρχή έκανε η ομάδα στα μικτά διπλά με τους Αντωνίου Αναστασία και Δελή Κων/νο να κατακτούν την 1η θέση του τουρνουά κερδίζοντας τους Χαλασσοχώρη – Καλογερόπουλο με 2-1 σετ, τους Μπίζου – Κωνστάνταρο στα ημιτελικά με 2-0 σετ και τους Μπουρτσουκλή – Γρηγορίου στον τελικό με 2-0 σετ.

Στην συνέχεια ο αθλητής του ομίλου μας Καρούνος Παναγιώτης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των ανδρών +35 κερδίζοντας στον πρώτο γύρο τον Βλάχο με 2-0 σετ, τον Λερίκο με 2-1 σετ, τον Αλίμονο στα προημιτελικά με 2-1 σετ και τον Αγγελάκο στα ημιτελικά με 2-1 σετ. Στον τελικό ο Καρούνος ηττήθηκε από τον Αρλότα με το ίδιο σκορ 2-1σετ κατακτώντας την 2η θέση των ανδρών +35.

Στις γυναίκες η Αντωνίου κατάφερε να μπει στον τελικό των γυναικών αλλά όχι και να υποστηρίξει την περσινή 1η θέση που πήρε στο ίδιο τουρνουά. Έτσι κατέκτησε την 2η θέση σε έναν τελικό διαφήμιση για το άθλημα με την Μπουρτσουκλή, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1 σετ. Στην πορεία της για τον τελικό επικράτησε στον δεύτερο γύρο (πρώτος bye) της Ανδριανοπούλου με 2-0 σετ, της Κουλουμπού με 2-0 σετ και της Σταμούλη στα ημιτελικά με το ίδιο σκορ 2-0 σετ.

Στην κατηγορία διπλά γυναικών η Αντωνίου με την συναθλήτρια της Καραναγνώστη κατέκτησαν την 2η θέση του open. Πέρασαν τον πρώτο γύρο bye και στον δεύτερο επικράτησαν των Λαζαρίδου – Παπαντωνίου 2-0 σετ και στον ημιτελικό των Ανδριανοπούλου – Παντελίδου 2-0 σετ. Στον τελικό τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης ηττήθηκαν από το δίδυμο Μπίζου – Σταμούλη με 2-1 σετ σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων για περισσότερο από δύο ώρες.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά και να συγχαρούν και τους τέσσερις αθλητές του ομίλου Καραναγνώστη Μαρία, Αντωνίου Αναστασία, Καρούνο Παναγιώτη και Δελή Κωνσταντίνο για τις επιτυχίες τους στο βαθμολογούμενο τουρνουά Παπαφλέσσεια 2015 και να τους ευχηθούν καλή αγωνιστική συνέχεια.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.