Κατέπληξαν με τις φιγούρες τους τα μέλη του χορευτικού ομίλου στο Άλσος Αγίου Γεωργίου (photos&video)

Κατέπληξαν με τις φιγούρες τους τα μέλη του χορευτικού ομίλου στο Άλσος Αγίου Γεωργίου (photos&video)

Ιούνιος 14, 2014 - 22:42
8 σχόλια

Παράσταση λήξης πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Χορευτικό όμιλο Τρίπολης στο άλσος Αγίου Γεωργίου, όπου μικροί και μεγάλοι χορεύοντας συνεπήραν το κατάμεστο θεατράκι του Άη Γιώργη.

Τα παιδιά, είχαν ετοιμάσει ένα όμορφο θεατρικό με τους δασκάλους τους για τη σημασία και την αξία του χορού, αλλά και για την ιστορία του, η οποία συναντάται ήδη απ’ τα ομηρικά χρόνια.

Τα γκρουπ του χορευτικού ομίλου χόρεψαν απίστευτα όμορφα στο πανέμορφο θεατράκι, ενώ η διάθεση του κόσμου που είχε σύμμαχο την καλοκαιρία, συνεχώς και «ανέβαινε» με τις ωραίες φιγούρες των χορευτών.

Οι θεατές συμμετείχαν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια, θαυμάζοντας τα «τσαλιμάκια» των μικρών φίλων που έδειχναν μεγάλη λατρεία για τον χορό, ενώ δεν μπορούμε να παραλείψουμε την acappella ερμηνεία των μεγάλων, οι οποίοι τραγουδούσαν και χόρευαν παράλληλα.

Παρακολουθήστε ένα όμορφο, χορευτικό βίντεο, παίρνοντας μόνο μια γεύση απ’ αυτά που συνέβησαν απόψε Σάββατο 14 Ιουνίου, στο πανέμορφο θέατρο του Αγίου Γεωργίου.

Video: 

youtube://v/VksMfJO8b9E


8 Σχόλια

Χριστίνα μάθε τέχνη και άστην και όταν πάλι τη χρειαστείς πιάστην ή παλιά μου τέχνη κόσκινο τι λες;;;; μεγάλωσες βέβαια

Ας ξεχάσουμε αυτη την παράσταση...... Ας πούμε ότι δεν έγινε ποτέ....

σωστά εμείς οι υπόλοιποι μιας και δεν θα καταφέρουμε να την φτάσουμε ποτέ!

Συγχαρητήρια!!!Σε όλους τους συντελεστές !!!! Θαυμάσιοι χοροί από όλους!! Πάντα θα υπάρχουν οι <<καλοπροαίρετες >>κριτικές.. Τους ξεπερνάμε.... Βασίλης Κ.

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 15 Ιουν 2014 - 19:35 χαχαχαχαχαχαααααααααααααα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ. ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΩ ... ΠΟΤΕ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΖΩΜΑ.

Εντάξει.... δεκτές ολες οι απόψεις.... Αλλα επειδή μιλάω εκ των έσω, ξαναλέω... Ας ξεχάσουμε αυτή την παράσταση... και να επανέλθουμε γρήγορα

Φίλε-η 15:01 Διαβασα το σχολιό σου κι εγώ μιλάω εκ των έξω, όπως είμαι σίγουρος κι εσύ, αλλά επειδή γνωρίζω αρκετά από συλλόγους, αυτές οι κριτικές - προτάσεις-συμβουλές γίνονται επώνυμα και όχι κρυμμένος-η πίσω από την κουρτίνα της ανωνυμίας. Το πώς χαρακτηρίζω το σχολιό σου : ένα πονηρό επικοινωνιακό πυροτέχνημα και λίαν επικίνδυνο με σκοπό να πλήξει την προσφορά του παραπάνω συλλόγου και όχι μόνο. Και επειδή με τον τρόπο που γράφεις σε βρίσκω αρκετά έξυπνο, δεν μπορώ να σου κρύψω ότι διακρίνω προσωπικό όφελος. Γι αυτό ή επώνυμα ή σιώπα, ο κόσμος έχει βαρεθεί τους σχολιαστές του καναπέ......