Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Μάιος 23, 2019 - 19:47
2 σχόλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης, για την άμεση κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση. Μάλιστα, ανέφερε ότι η κατάργηση του ασύλου θα είναι μέσα στα τρία πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνησή του.

«Εχουμε έτοιμα τουλάχιστον δέκα νομοσχέδια. Είμαι έτοιμος για την επόμενη μέρα και γι’ αυτό ζητώ εκλογές (…) Δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν ο Τσίπρας, λευκή πετσέτα θα πετάξει», εκτίμησε για την επομένη των εκλογών της 26ης Μαΐου. Κληθείς να σχολιάσει τη δράση του Ρουβίκωνα, με τελευταίο χτύπημα αυτό στη Βουλή των Ελλήνων, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για τεράστια ευθύνη -και ανοχή- της κυβέρνησης, έναντι των ενεργειών της αναρχικής συλλογικότητας που πλέον έχουν «ξεκάθαρο πολιτικό πρόσημο».


2 Σχόλια

Ασε μας κι εσύ ρε Κούλη. Θυμίζεις το Γιωργάκη στα μικράτα του πριν μας ρίξει στα βράχια με τα μνημόνια... Όλο λόγια κι από ουσία τίποτα... Κυβέρνησες κι ε΄συ και μάλιστα σε νευραλγικές θέσεις, για΄τι δεν τα έκανες τότε που ήσουν κυβέρνηση? Τα καλά του Καραμανλή με τους νταβατζίδες εργολάβους, που όταν εκλέχτηκε δεν προλάβαινε να πηγαίνει στις δεξιώσεις τους και να χαμογελάει μαζί τους για τους φωτογράφους...

Από 3η βλέπω 10η και ξεχασμένη την κατάργηση του ασύλου. Αριστεροφοβία γαρ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.