Καταψήφισε την κυβέρνηση ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος - Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Καταψήφισε την κυβέρνηση ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος - Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Ιούνιος 16, 2018 - 22:24
3 σχόλια

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος καταψήισε την κυβέρνηση ψηφίζοντας «ναι» στην πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης. Το «ναι» του Δημήτρη Καμμένου, με το οποίο ο βουλευτής συντάχθηκε με την άποψη της ΝΔ, χειροκροτήθηκε θερμά από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Αμέσως μετά την καταψήφιση της κυβέρνησης από τον Δημήτρη Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή Β' Πειραιώς από την Κοιοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος», αναφέρει το δελτίο  Τύπου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Πιστεύει κανείς πως κάποιος καμμένος στο τετράγωνο περνάει στην όχθη της λογικής, επειδή πριν ψηφίσει έκανε επιδεικτικά τον σταυρό του, σαν τους ποδοσφαιριστές που πάνε να χτυπήσουν πέναλτι;

Και μπραβο στο δημητρη τον καμμενο....επιβεβαιωσε τη σταση ζωης του..... Κριμα για τον ντολμα τον αλλο....θα τις εκλεισε τι συμφωνιες γιαυτο εκανε τη τουμπα...

Oταν αρχίσει να χάνει ο βόθρος σας, είστε χαρούμενοι ή σκεπτικοί;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.