Καταγγελίες για «ξεφόρτωμα» αδέσποτων στην Τρίπολη

Καταγγελίες για «ξεφόρτωμα» αδέσποτων στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 20, 2016 - 22:02
6 σχόλια

Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Τρίπολης επανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Νίκου επεσήμανε ότι τα αδέσποτα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι πάρα πολλά, είναι ανεμβολίστα, δεν είναι στειρωμένα κι έχουν επιτεθεί.

Να δεσμευτείτε ότι θα βρεθεί άμεσα λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα

Ο κ. Παυλής, απαντώντας, δήλωσε, για πολλοστή φορά, ότι η δημοτική αρχή είναι στο τελικό στάδιο της λύσης αυτού του προβλήματος και ότι προχωρεί στην οριστική διευθέτησή του.

Σε αυτό το σημείο, ο πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Κακλαμάνος παρενέβη, λέγοντας ότι ξεφορτώνουν κάθε βράδυ καινούρια αδέσποτα στον Δήμο μας.

Για την αύξηση των αδέσποτων στο Παναρκαδικό, ο κ. Σταματόπουλος δήλωσε ότι το προσωπικό του νοσοκομείου είναι φιλόζωοι και ότι, παρά τις παραινέσεις του, συνεχίζουν να ταΐζουν τα αδέσποτα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται εκεί, ενώ είπε ότι παρ' ότι είχαν φτιάξει το συρματόπλεγμα, ύστερα από μία ενδομάδα το έκοψαν πάλι. «Πρεπει να βοηθήσουν όλοι οι φορείς», επεσήμανε, τέλος, ο κ. Σταματόπουλος.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Φιλόζωοι μόνο στο όνομα ειναι , εστία μόλυνσης εχει γινει ο χώρος του πάρκινγκ στο Παναρκαδικό απο τα αδέσποτα που έχουν μαζέψει εκει ! Για ρωτήστε σε πόσους έχουν επιτεθεί τα σκυλιά, για ρωτήστε τις νοσοκόμες που δεν μπορούν να παρκάρουν τα αμάξια τους εκει γιατί φοβούνται μην τους επιτεθούν ! Αν το προσωπικό οπως λένε ειναι φιλόζωοι να μαζεύουν και τα περιττώματα τους κι όλες τις ακαθαρσίες που κάνουν , να τα εμβολιάσουν και να τα πάρουν απο εκει! Το νοσοκομείο ειναι για τους ασθενείς ,δεν ειναι κυνοκομείο !ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Εγώ που είμαι μάνα με 2 παιδια, ένα στο καρότσι κ ένα στη κοιλιά κ τυχαίνει να περνάω απο εκεί.... Αν μου επιτεθούν τα σκυλιά τι γινεται????

Να τα πάμε στην κυρία της πλατείας πετρινού και στην κυρία απέναντι από το Πάρκινγκ.

Προτείνω να τη στήνει στα σκοτάδια, κάθε βράδυ ο Τάσος, μεταμφιεσμένος σε ninja, για να πιάσει στα πράσα αυτούς που ξεφορτώνουν σκυλιά στην πόλη... Ο άνθρωπος δεν υπάρχει... ελπίζω να κάνει πλάκα και να μην τα πιστεύει αυτά που λέει διότι τότε καταντάει επικίνδυνος...

@13:22 Έχω βαρεθεί να διαβάζω ότι κάποιοι εξακολουθείτε να εκθέτετε «ατράνταχτα» επιχειρήματα για το πρόβλημα των αδέσποτων, π.χ. «να τα πάρουν οι φιλόζωοι στα σπίτια τους», «φόλα σε όλα τα αδέσποτα» ή «να τα πάμε στην κυρία της πλατείας πετρινού και στην κυρία απέναντι από το Πάρκινγκ»...Σοβαρά τώρα...Ή παίρνετε ληγμένα ή οι λέξεις «πολιτισμός», «ανθρωπιά», «ΣΟΒΑΡΕΣ προτάσεις», είναι εντελώς άγνωστες για σας...Είναι οι γνωστές μηδενιστικές απόψεις, από μηδενιστές και άτομα λοβοτομημένα, που αρέσκονται να τους αποκαλούν ανθρώπους...Δυστυχώς όμως, τον τίτλο πρέπει να τον κερδίσεις...Δυστυχώς...

ομολογώ ότι θαυμάζω τον "πολιτισμό" μας όταν διαβάζω άρθρα και σχόλια που είναι σχετικά με ψυχές που βρίσκονται(δυστυχώς ) στο έλεός μας ,π.χ πρόσφυγες ,αδέσποτα ζώα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.