«Καταγγελία» για επίθεση αστυνομικού σε 16χρονο στο γήπεδο του Αστέρα (vid)

«Καταγγελία» για επίθεση αστυνομικού σε 16χρονο στο γήπεδο του Αστέρα (vid)

Φεβρουάριος 17, 2018 - 21:53
3 σχόλια

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη λίγα μόλις λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο ανάμεσα σε φιλάθλους της αρκαδικής ομάδας και φιλάθλους των Περιστεριωτών στις κερκίδες του γηπέδου του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης μιλούν για επεισόδιο που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα όταν ο αγώνας ολοκληρώθηκε κάποιοι φίλοι του Αστέρα ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με αντίστοιχους του Ατρόμητου και προτού η κατάσταση ξεφύγει παρενέβη η αστυνομία.

Στην προσπάθεια της να μην έρθουν σε επαφή αντίπαλοι οπαδοί, σύμφωνα με μαρτυρία από ανάρτηση σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, άντρας της αστυνομίας επιτέθηκε σε 16χρονο φίλαθλο με το επεισόδιο να μην παίρνει μεγαλύτερη ένταση αφού γρήγορα έλαβε τέλος. 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένταση στο γήπεδο του Αστέρα


3 Σχόλια

Προφανώς αυτός ο 16χρονος πήγε να το παίξει μάγκας. Καλά του έκανε λοιπόν

Γ.Παπαγεωργίου, δλδ η δουλειά της αστυνομίας είναι να χτυπάει τους μάγκες; Ή μήπως να συλλαμβάνει τους παρανομούντες; Πόσο στόκος μπορεί να είσαι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.