Τατούλης
symvolo

Καταγγελεία ΠΑΜΕ για το εργατικό ατύχημα στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης

Καταγγελεία ΠΑΜΕ για το εργατικό ατύχημα στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης

Αύγουστος 09, 2019 - 10:08
0 σχόλια

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες τα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας καταγγέλει το εργοδοτικό έγκλημα στην επιχείρηση Recycling South East LTD (ΚΔΑΥ Τρίπολης). Ένας συνάδελφός μας εργάτης στην επιχείρηση τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού του ποδιού. (δείτε το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr)

Για μια ακόμη φορά οι εργαζομενοι πληρώνουν ακόμα και με τη σωματική τους ακεραιότητα την εργοδοτική αυθαιρεσία στους χώρους δουλειάς. Το σωματείο μας μαζί με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση είχαν απαιτήσει επανειλημμένα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο δουλειάς τους. Έχουν γίνει επανειλημμένες κινητοποιήσεις στο χώρο. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να διερευνήσουν τις συνθήκες του ατυχήματος. Καλούμε τους εργαζόμενους και της συγκεκριμένης επιχείρησης, αλλά και συνολικότερα του νομού μας να απαιτήσουν να παρθουν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια τους στην εργασία τους. Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη των εργοδοτών.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.