Καστρίτης: «Πέντε βήματα πριν το στόχο μας»

Καστρίτης: «Πέντε βήματα πριν το στόχο μας»

Απρίλιος 03, 2015 - 14:36
3 σχόλια

Παραμονές του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας και λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη τονίζοντας πώς σέβονται όλοι στις τάξεις του Αρκαδικού τον Φίλιππο και αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο 33χρονος τεχνικός επεσήμανε μάλιστα πώς ο Αρκαδικός βρίσκεται μόλις πέντε βήματα από την επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία και θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν αύριο στο παρκέ με μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και διάθεση στην άμυνα από την έναρξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, μίας ομάδας που σεβόμαστε, καθώς μας έχουν κερδίσει δύο φορές μέσα στη σαιζόν και που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία, έπειτα από κάποια άτυχα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Αντιμετωπίζουμε με τεράστια σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίου θέλουμε να παρουσιαστούμε με μεγάλη ενέργεια και διάθεση στην άμυνα μας.

Είμαστε πέντε βήματα πριν το στόχο μας και ειδικά μέσα στην έδρα μας, δεν υπάρχει καν το περιθώριο σκέψης άλλου αποτελέσματος πέραν της νίκης και οφείλουμε να το δείξουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο της παρουσίας μας στο παιχνίδι»

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΜΥΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!) KAI TO ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ!!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ,.....

Ρε ανθρωπάκι κοίτα να βρεις ζωή να ζήσεις. Αρκάς στην πηδ...ξε και δεν κάνεις τίποτε άλλο απο το να ασχολείσαι με τον Αρκαδικό ; Άντε αγοράκι μου και πεστα ολα σε ένα γιατρό. Θα σου κάνει καλό. Πιες κατι, πάρε κάτι τέλος πάντων. Φιλάκια

Ρε μιχαλακη πως την παλευεις οταν παιζει εντος ο αρκαδικος κ δεν μπορεις να δεις το παιχνιδι παρα μονο τα highlights που αναρτωνται;;; θα πρεπει να εισαι σε τρελη τσιτα...... Τελος παντων κοιτα βρες τιποτα αλλο καλυτερο να κανεις γιατι μας εχεις ζαλισει ασχημα φιλε.... ΞΕΚΟΛΛΑ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.