Καραμαλέγκος: «Αξίζαμε την νίκη και δίκαια την πήραμε»

Καραμαλέγκος: «Αξίζαμε την νίκη και δίκαια την πήραμε»

Φεβρουάριος 19, 2017 - 15:00
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ τόνισε ότι η ομάδα του κέρδισε δίκαια και άξιζε αυτή την νίκη ενώ σχετικά με την συνέχεια ανέφερε πως το επόμενο βήμα είναι ο Αρκαδικός να προσέξει κάποιες λεπτομέρειες για να έρθουν και εκτός έδρας φύλλα αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καραμαλέγκος

Για Την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ: «Είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε στοχεύσει αυτό το παιχνίδι. Μετά τον Ηρακλή και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στα τελευταία λεπτά που μας πόνεσε ήρθαμε σε αυτόν τον αγώνα και τα δώσαμε όλα. Από την αρχή της εβδομάδας δουλέψαμε πολύ σκληρά, ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών μας και νομίζω αξίζαμε την νίκη και δίκαια την πήραμε».

Για την ανταγωνιστική εικόνα του Αρκαδικού και εκτός έδρας και τι θα πρέπει να προσέξει για την συνέχεια: «Είναι αλήθεια ότι στις τελευταίες αγωνιστικές παίζουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι στην αρχή του πρωταθλήματος. Νομίζω έχουμε κάνει 4 με 5 μήνες προπονήσεων και αγώνων και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει περισσότερη χημεία και ομοιογένεια στην ομάδα. Θα πρέπει από εδώ και πέρα και δεδομένου του σημείου που έχουμε φθάσει και κοντράρουμε παιχνίδια με ομάδες και εκτός έδρας να προσέξουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες σε κρίσιμα σημεία ώστε να μπορούμε να παίρνουμε και μακρά από την έδρα μας νίκες. Αφού έχουμε κάνει το ένα βήμα να κοντράρουμε τα παιχνίδια το επόμενο βήμα είναι να έχουμε σωστές αποφάσεις σε άμυνες και επιθέσεις για να φεύγουμε νικητές».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.