Καραλής: Εξασφαλίσαμε 4,3 εκατ. ευρώ για το ΔΑΚ και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης

Καραλής: Εξασφαλίσαμε 4,3 εκατ. ευρώ για το ΔΑΚ και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης

Μάιος 21, 2019 - 12:46
2 σχόλια

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Δημήτρη Παυλή Θεόδωρος Καραλής στο Arcadia Portal, στην οποία κάνει έναν απολογισμό της θητείας του και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί ξανά την ψήφο των δημοτών.

Για τρίτη φορά υποψήφιος με την παράταξη «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά». Ποιοι είναι οι λόγοι που σας έκαναν να εμπιστευτείτε ξανά τον κ. Παυλή;

Η εντιμότητά του, η αγάπη μας για το Δήμο μας, οι κοινοί μας στόχοι, η συνέπεια και η υπευθυνότητα με την οποία διαχειρίζεται τα προβλήματα του Δήμου Τρίπολης.

Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας σας ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Τρίπολης, ποια ήταν τα έργα και οι δράσεις που υλοποιήσατε από αυτή τη σημαντική θέση;

Γνωρίζετε ότι στο Νομικό Πρόσωπο υπάγονται το ΔΑΚ, οι Παιδικοί Σταθμοί, το Δημοτικό Κοιμητήριο, η Φιλαρμονική  Δήμου Τρίπολης, το ΚΑΠΗ, το Σκοπευτήριο, το Μουσείο Αλέξανδρου Παπαναστασίου, η Βιβλιοθήκη Λεβιδίου, καθώς και άλλα πρώην Νομικά Πρόσωπα που είχαν συσταθεί στους Καποδιστριακούς Δήμους που σήμερα αποτελούν τον Δήμο Τρίπολης. 

Στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των χρηστών των Δομών του Νομικού μας Προσώπου.

Σκοπός του ΝΠΔΔ είναι η πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη τόσο των νέων όσο και των υπολοίπων κατοίκων του Δήμου. Η ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας στο τομέα του αθλητισμού κυρίως των νέων και ειδικότερα όπως αυτές αναφέρονται στη συστατική πράξη του ΝΠΔΔ.

Οι  δράσεις μας  συμβάλλουν στην επίτευξη των σκοπών του ΝΠΔΔ και παρέχουν  υπηρεσίες στους δημότες, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του στους τομείς της κοινωνικής προστασίας, παιδείας, του πολιτισμού του αθλητισμού και περιβάλλοντος.

Με τις περιορισμένες οικονομικές μας δυνατότητες συντηρήσαμε και αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εγκαταστάσεις των ανωτέρω δομών ώστε να προσφέρουμε στους πολίτες μας ποιότητα και πολιτισμό.

Πείτε μας για τα σχέδιά σας για το ΔΑΚ Τρίπολης και για τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης. Ποια τα έργα τα οποία θα γίνουν για την αναβάθμισή του και γιατί αυτά έχουν καθυστερήσει;

Κατά καιρούς στην θητεία μου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης,έχουν γίνει άμεσες και σοβαρές παρεμβάσεις στο ΔΑΚ Τρίπολης. Αυτό όμως δε φτάνει, έχουν δρομολογηθεί έργα που έχουν ολοκληρωθεί και έργα που είναι προς ολοκλήρωση. Εμάς ο σκοπός μας ήταν να συντάξουμε μελέτες για χρηματοδότηση για όλες τις δομές του ΔΑΚ Τρίπολης. Και το πετύχαμε. Έτσι λοιπόν εξοικονομήσαμε 3 εκατομμύρια € για το ΔΑΚ Τριπολης και για τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο τον Δήμο Τρίπολης 1 εκατομμύριο 300 χιλιάδες ευρώ. Συνολικά τέσσερα  εκατομμύρια τρακόσες  χιλιάδες ευρώ.

Εκτός από το ΔΑΚ και τη Φιλαρμονική, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΑΠΗ και τα Κοιμητήρια είναι μερικές ακόμη δομές οι οποίες ανήκουν στην αρμοδιότητά σας και έχουν να κάνουν άμεσα με τους πολίτες. Ποιες είναι οι δυσκολίες οι οποίες αντιμετωπίσατε τα χρόνια αυτά ως πρόεδρος και ποια τα σχέδιά σας αν εκλεγείτε ξανά;

Το βασικό μας πρόβλημα είναι η στελέχωση των δομών μας με προσωπικό ώστε να είναι δυνατή η εύρυθμη λειτουργία τους.

Αν η παράταξή σας κερδίσει τις εκλογές, ποιοι είναι οι δικοί σας προσωπικοί  στόχοι, θα σας ενδιέφερε  να διεκδικήσετε ξανά την προεδρεία του Νομικού Προσώπου;

Κατά καιρούς στη θητεία μου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης,έχουν γίνει άμεσες και σοβαρές παρεμβάσεις στο ΔΑΚ Τρίπολης. Αυτό όμως δε φτάνει, εμάς ο σκοπός μας ήταν να συντάξουμε μελέτες για χρηματοδότηση για όλες τις δομές του ΔΑΚ Τρίπολης. Και το πετύχαμε. Έτσι λοιπόν εξοικονομήσαμε 3 εκατ. ευρώ για το ΔΑΚ Τριπολης και για τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο τον Δήμο Τρίπολης 1,3 εκατ. ευρώ. Συνολικά 4,3 εκατ. ευρώ.

Κλείνοντας, πείτε μας τρεις λόγους για τους οποίους ζητάτε ξανά την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών μας.

Θεωρώ ότι πρέπει να μας δώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Ήδη έχουμε δρομολογήσει σημαντικά έργα τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της πόλης μας. Και για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη Τρίπολη.


2 Σχόλια

Το Δακ έχει γίνει παραμαγαζο συγκεκριμένου συλλόγου...,τη στιγμή που αντιστιχοι άλλοι σύλλογοι έχουν επενδύσει ιδία κεφάλαια και έχουν φτιάξει εγκαταστάσεις δικές τους εκτός δακ.Χωρις γήπεδα βόλλευ γιατί στο χώρο στήσαμε τα γραφεία του συλλόγου για να τους βρισκουν,με μόνο δύο γήπεδα μπάσκετ παρατημένα στη μοίρα τους,με ένα ταρτάν μου ξηλώνεται σιγά σιγά...και με κάμποσες αναρτημένες διαφημίσεις τοπικών επιχειρήσεων που ανάθεμα αν ξέρουμε ποιος εισπράττει τα λεφτά αυτά από τις διαφημίσεις και το κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό...!. Παρτε το τιμονι αλλιως εσεις οι διοικουντες..γελαει ο κοσμος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.