Κανένα έγγραφο δεν έχει λάβει ο Αποστολόπουλος για την απογραφή στο Δ. Τρίπολης!

Κανένα έγγραφο δεν έχει λάβει ο Αποστολόπουλος για την απογραφή στο Δ. Τρίπολης!

Ιούνιος 03, 2011 - 14:04

- Ποιος έχει παραλάβει και γιατί δεν είναι ενήμερος ο Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης;
Της Χριστίνας Τσιορωτά

  Το έγγραφο που έστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τις δικές της ενέργειες στο θέμα του ελέγχου στην απογραφή του Δήμου Τρίπολης , παρουσίασε χθες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σάββας Σαββάκης.

Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 26245 κ ημερομηνία 27 Μαίου 2011 αναφέρει

επι λέξη: «Σας αποστέλουμε φωτοαντίγραφο του υπ αρίμου 21216/17.5.2011 εγγράφου του Δήμου Τρίπολης, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, προς ενημέρωση σας και για τις δικές σας ενέργειες και παρακαλούμε όπως τηρείται ενήμερο το Υπουργείο μας για την πορεία της υπόθεσης. Το έγγραφο υπογράφει ο Διευθυντής Της Διεύθυνσης  Οικονομικών ΟΤΑ Τμήμα Οικονομικής Διοίκησης ΟΤΑ κ. Αν. Μέντζελος.
Αυτό το έγγραφο λοιπόν το οποίο έχει έρθει στην δημοσιότητα δεν έχει φτάσει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση! « Κανένα τέτοιο έγγραφο δεν έχει έρθει στα χέρια μου», η δήλωση που  έρχεται από τον Γενικό Γραμματέα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Τάσο Αποστολόπουλο ιδιαίτερα ενοχλημένο διότι γίνεται λόγος για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ενέργειες οι οποίες εκείνη θα πρέπει να κάνει , χωρίς ο ίδιος να έχει λάβει γνώση. Άλλωστε για να γίνει ένας τέτοιος  έλεγχος και να επιληφθεί η Διοίκηση , πρέπει η Διοίκηση να λάβει γνώση του φακέλου και αν ενημερωθεί από το Δήμο ώστε να δράσει αν της έχει μεταφερθεί αυτή η ευθύνη.
Το ερώτημα βεβαίως είναι γιατί το έγγραφο με συγκεκριμένη ημερομηνία και συγκεκριμένο αποδέκτη, δεν έχει ακόμα έρθει σε γνώση του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.