«Καμβάς» βωμολοχιών το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης (pics)

«Καμβάς» βωμολοχιών το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης (pics)

Απρίλιος 03, 2019 - 11:58
5 σχόλια

Τα δημόσια κτίρια της πόλης μας υποφέρουν από μαρκαδόρους, μπογιές, κάθε είδους βανδαλισμό. Αυτή τη φορά, το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης έπεσε «θύμα» κάποιων οργισμένων νέων. Μάλιστα, από τη μανία τους δεν ξέφυγαν ούτε οι παραστάδες της πόρτας του Δικαστικού Μεγάρου, τα παμπάλαια μάρμαρα της οποίας «στολίστηκαν» με βωμολοχίες.

Βωμολοχίες που κάποιοι έγραψαν και κάποιοι άλλοι έσβησαν πατώντας τον μαρκαδόρο πιο πολύ επάνω στο μάρμαρο.

Κατά τα λοιπά, παλαιότερα «στολίδια» τύπου γκραφίτι εξακολουθούν να κοσμούν το Δικαστικό Μέγαρο σε όλες του τις πλευρές. Παλιά ποδοσφαιρικά συνθήματα και άλλα συνθήματα που ουδείς έχει μπει στον κόπο να σβήσει.

Ας μην ξεχνάμε, ασφαλώς, και το πράσινο «πέδιλο» που έχουν ζωγραφίσει στο πόδι του Πολυζωίδη.


5 Σχόλια

Τα καλόπαιδα αυτά έχουν πολλάκις οδηγηθεί συνοδεία στα ενδότερα και έχουν απολαύσει την στοργή και το προδέρμ των δικαστικών λειτουργών.

Γιατί να μην γράψουν και βωμολοχίες και κτίρια να καταστρέψουν και τοίχους να βάφουν, ακόμα και να χ€$ουν όπου γουστάρουν; Αφού δήμαρχος είναι ο δήμαρχος της λακούβας, της ανικανότητας και της σφαλιάρας. Τίποτα δεν θα γίνει, τίποτα δεν κινείται σ' αυτή την πόλη. Και το ξέρουν..

Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις, νομίζω για το καθαρισμό των μαρμάρων από τους μαρκαδόρους αρκεί το πλυστικό μηχάνημα που πετάει με πίεση νερό. Ε πόσο κοστίζει ένα συνεργείο για να το καθαρίσει σε μια ώρα άντε δυο;

@ 20.54 Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις, νομίζω για τον καθαρισμό των μαρμάρων από τους μαρκαδόρους αρκεί αυτό που πετάς με πίεση. Ε πόσο θα σου πάρει, μια ώρα άντε δύο;

Χορήγηση ευκαιριών με παρελθόν από τον προηγούμενο δήμαρχο με ωραία σχόλια, ιστορικής αξίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.