Καμπόσος: Ο Δήμος Άργους στηρίζει τις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο (vid)

Καμπόσος: Ο Δήμος Άργους στηρίζει τις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο (vid)

Μάρτιος 03, 2020 - 11:47
5 σχόλια

Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κατόπιν συνεδρίασης που προηγήθηκε, ανακοινώνει ότι ο δήμος ετοιμάζεται να στείλει προμήθειες στον Έβρο, στο Δ' Σώμα Στρατού για τις δυνάμεις της χώρας μας που αυτή την ώρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και αγωνίζονται να κρατήσουν κλειστά τα σύνορα της Ελλάδας απέναντι στο πλήθος των μεταναστών που η Τουρκία στέλνει στη χώρα μας για να εκβιάσει τη στήριξη της Ευρώπης στον πόλεμο στη Συρία.

Ο κ. Δημήτρης Καμπόσος απευθυνόμενος στους πολίτες εξηγεί τα είδη που μπορούν να προσφέρουν, όπως ξηρούς καρπούς. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τ΄ριτη και θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 4 Μαρτίου ως τις 21:00.

Video: 

Βοήθεια για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία στα σύνορα του Έβρου


5 Σχόλια

Λίγο τσίπα δεν βλάπτει σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και μεις Έλληνες είμαστε αλλά δεν το διαφημίζουμε συνέχεια. Ας ξεκαβαλήσει λίγο αυτός ο κύριος το καλάμι που έχει καβαλήσει γιατί θα συγκαεί έτσι όπως το πάει

Ο παράγων που η προβολή της υποστήριξής του στον Σμυρνιώτη (παρά την διαγραφή του από τη ΝΔ για ρατσιστικό λόγο κατά του Μπουτάρη) οδήγησε κρίσιμη μάζα φιλελεύθερων νεοδημοκρατών να ψηφίσουν Τζιούμη!

Να είναι καλά οι δωρητές. Γιατί αν περιμένουμε από τους πολιτικούς και τους δημάρχους σωθήκαμε........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.