Κάμπερι ο «killer» της Χιμπέρνιαν

Κάμπερι ο «killer» της Χιμπέρνιαν

Ιούλιος 13, 2018 - 16:11
1 σχόλια

Ο Φλοριάν Κάμπερι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη με 6-1 της Χιμπέρνιαν επί της Ρούναβικ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα πετυχαίνοντας 3 γκολ δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Ελβετός επιθετικός μάλιστα έφθασε τα 12 τέρματα σε 15 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα των ''Hibs'' σε όλες τις διοργανώσεις και αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας της Σκωτίας στην γραμμή κρούσης της.

Η ευκολία με την οποία βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ο Κάμπερι στα πρώτα του αυτά παιχνίδια με την Χιμπέρνιαν είναι παροιμιώδης αποτελώντας έναν πολύ επικίνδυνο και δυνατό φορ για κάθε άμυνα.

Κόντρα στην αδύναμη Ρούναβικ ο Φλοριάν Κάμπερι σημείωσε χατ τρικ δείχνοντας την κλάση και την εκτελεστική του δεινότητα πετυχαίνοντας τα 3 από τα 6 γκολ στο συνολικό 6-1 που κάνει τυπική διαδικασία την ρεβάνς στους Νήσους Φερόες σε μία εβδομάδα και φέρνει την ομάδα της Σκωτίας στον δρόμο του Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι λοιπόν ο Φλοριάν Κάμπερι αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που σίγουρα έχουν τσεκαριστεί στο σκάουτινγκ και που χρειάζονται μεγάλη προσοχή από την αμυντική γραμμή της αρκαδικής ομάδας

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.