Το καμένο δούλεμα

Το καμένο δούλεμα

Ιανουάριος 25, 2019 - 14:02
2 σχόλια

Κλάφτηκε ο Καμμένος στη Βουλή, στη συζήτηση της Ολομέλειας για το θέμα που όλοι θα ξεχάσουμε από σήμερα, ξέρετε εσείς, ότι ο Αλέξης θέλει να του διαλύσει το κόμμα!

Ο Αλέξης, που ταχυδακτυλουργικά και με χειρουργική μαεστρία αφαίρεσε από τους ΑΝΕΛ όσους χρειαζόταν για τη συμφωνία και άφησε στον Πάνο όσους χρειάζεται για να έχει την ελπίδα ότι από αυτό που έμεινε, το κόμμα θα συνεχίσει να υπάρχει και ο αγαπημένος, χρήσιμος Πάνος θα εξακολουθήσει να το παίζει αρχηγός.

Πάνο, αφού το ξέρεις καλά: κλάδεμα έγινε στο κόμμα, για να ξαναπάρει μπρος, όχι κουτσούρεμα!

Παρ' όλα αυτά, είπε ο άνθρωπος που έπαιζε με το τρενάκι: «Ίσως παίρνω το λόγο για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή. Ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση την διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ όπως έκανε με το Ποτάμι. Δεν θα φιμωθούμε, δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε την απαξίωση. Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι». Μετά, άρχισε τα περί αχαριστίας: «Δεν περίμενα τέτοια αχαριστία, κύριε πρόεδρε, απέναντι σε έναν έτερο σας που ήταν δίπλα σας τέσσερα χρόνια και ήμασταν περήφανοι που βγήκε η Ελλάδα από τα μνημόνια. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της Βουλής κάλεσε έναν δημοσιογράφο να διαβάσουν το άρθρο 15 της Βουλής και του εξήγησε ότι όταν μείνουν 5 βουλευτές σε μια κοινοβουλευτική ομάδα πρέπει να είναι εκλεγμένοι στο κόμμα αυτό έτσι όπως προβλέπει ο κανονισμός από το ίδιο ψηφοδέλτιο».

Μακεδονομάχε Καμμένε: ανεβαίνεις να μιλήσεις στη Βουλή για την ατιμωτική, που λες κι εσύ, συμφωνία και καταλήγεις να κλαίγεσαι για το κόμμα!

Θέλει η εταίρα να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει! Ε, μα πια!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το καλύτερο το είπε σήμερα ο παπαχριστοπουλος δεν θα παραδώσει αμέσως την θέση του στην βουλή όπως είχε πει ότι θα κάνει μετά από το τέλος της σημερινής ψηφοφορίας γιατί όπως είπε δεν θέλει να διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Ο Καμένος όμως τώρα που αυτός ψήφισε υπέρ τι θα κάνει θα τον διαγράψει άραγε άμεσα ή θα περιμένει το μάνα εξ ουρανού

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.