Καλόν αγώνα ΕΛΛΗΝΕΣ - Με φόβο και δέος η νέα χούντα τα κατάφερε πάλι

Καλόν αγώνα ΕΛΛΗΝΕΣ - Με φόβο και δέος η νέα χούντα τα κατάφερε πάλι

Φεβρουάριος 13, 2012 - 10:47
27 σχόλια

Της Γιούλης Παπαδοπούλου.

Μια μέρα  που θα μείνει στην Ιστορία σαν αποφράδα και η χθεσινή.

Το απόλυτο χάος σε μια πόλη που είναι σε αναβρασμό και αποσύνθεση.

Ο λαός σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση, έδωσε το παρόν έξω από το Κοινοβούλιο, ελπίζοντας, να εισακουστούν τα απελπισμένα αιτήματά του, για ΄΄αξιοπρεπή διαβίωση΄΄ την οποία -υποτίθεται- ότι προστατεύει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της  χώρας.

Για μια ακόμη φορά, η τραγικότητα της κατάντιας της Ελλάδας, έγινε παγκόσμια είδηση.

Το χάος και οι ορδές των ΜΑΤ που προσπαθούσαν(;;;;;;)  αλλά δεν κατάφεραν, να θέσουν υπό έλεγχο τους ανεξέλεγκτους  δήθεν τρομοκράτες, διέλυσαν το κέντρο της Αθήνας εις τα εξ ων συνετέθη.

Τα διεθνή μέσα είχαν επικεντρωθεί σε εικόνες φρίκης και σχόλια καταστροφολογίας.

Τα χημικά σε δράση και πάλι, όπως συνήθως, δεν έκαναν διάκριση ούτε στις ηρωικές παρουσίες δύο υπερηλίκων αγωνιστών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος!!

ΑΙΣΧΟΣ ήταν η ιαχή, που κυριαρχούσε, πίσω από τις άγριες φωνές του πλήθους που σπάραζε από οργή και αγωνία.

Η άθλια εικόνα του χθεσινού Κοινοβουλίου, θα συνοδεύει τις μνήμες μας σε βάθος χρόνου.

Με πλήρη απάθεια, οι ΄΄εκλεγμένοι΄΄  εκπρόσωποι του λαού,  απηύθυναν λογύδρια κενά περιεχομένου, μεταξύ τους, όλοι συντεταγμένοι σε μια παραφροσύνη αιτιολόγησης των εγκληματικών ενεργειών τους.

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης, με αλλόφρονα λογισμό έβαζαν το στίγμα της νεώτερης πολιτικής των συμφερόντων, στο τραπέζι της ΄΄διάσωσης΄΄ της χώρας.

Θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Η Ελλάδα πάσχει από ΕΛΛΗΝΕΣ. Της περισσεύουν οι σωτήρες και οι προστάτες.

Γι΄ αυτό και έχει ξεπουληθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Την κουμαντάρουν οι νταβατζήδες  της πολιτικής.

Τα κατάφεραν πάλι χθες. Άλλοι με το ζόρι κι άλλοι με υποτιθέμενη ευαισθησία ευθύνης, ΄΄έπεισαν΄΄  εαυτούς και αλλήλους για το αναγκαίο της ψήφισης των άθλιων  μέτρων και δικαιολόγησαν, πάλι μεταξύ τους, τις αποτρόπαιες ψήφους τους υπέρ της εξαθλίωσης του λαού.

Ο πολιτικός λόγος, έλαμψε δια της απουσίας του, από το χθεσινό κοινοβούλιο.

Η στάση των βουλευτών από ελεεινή έως μέτρια. Των υπουργών  λίαν επιεικώς.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !

Οι οδυρμοί του κ Βενιζέλου, μάλλον σε ψυχωσική συνδρομή παρέπεμπαν, παρά σε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που αγωνιά για τον λαό ..

Ασχολίαστη επίσης η παρουσία του ΓΑΠ στη Βουλή. Άμα σου περισσεύει το θράσος, αδυνατείς να  συναισθανθείς και ν΄ αναγνωρίσεις, το μερτικό σου στην καταστροφή.

Οι λόγοι των υπολοίπων ιταμοί. Καταθλιπτικά ανθρωπάκια, χωρίς σθένος και παλμό, χωρίς ευθύνη και αίσθημα χρέους, όλοι παρατεταγμένοι πίσω και πλάι στο τραπεζικό πρόσταγμα και στις ΄΄ανάγκες των αγορών΄΄.

Κάποιος μάλιστα είχε το ακαταλόγιστο ώστε  να το αναφέρει. ΄΄Πρέπει να προλάβουμε τα Ασιατικά χρηματιστήρια΄΄ είπε. Τι θράσος και ηλιθιότητα μπορεί να διαθέτει ένας πολιτικός, που βγαίνει μπροστά στον εξαθλιωμένο λαό του και του λέει κατάμουτρα, πως εκεί που είναι κι αυτό που κάνει, είναι ΜΟΝΟ η προστασία των χρηματιστηρίων;

Οι διαγραφές που ακολούθησαν μετά την περιπετειώδη ψηφοφορία, έδωσαν το άλλο πρόσωπο της βραδιάς.

Πολλοί από τους διαγραφέντες, εξετέλεσαν ένα προμελετημένο σχέδιο. Έτσι απλά. Π.χ. ο κ. Βουδούρης πριν λίγους μήνες  πιστός ακόλουθος του κ. Βενιζέλου, προέκυψε ξαφνικά και από το πουθενά αντιρρησίας συνείδησης! Οι κακές γλώσσες λένε, πως έχει κάνει ήδη τις προσεγγίσεις του στον κ. Κουβέλη !

Πάντως η τρομοκρατία των βουλευτών, για χρεοκοπία ΄΄έπεισε΄΄  τους μη σκεπτόμενους συναδέλφους τους και έδωσαν τα 199 ψηφαλάκια στον κ. Παπαδήμο να συνεχίσει την αποστολή του.

Για πόσο; Θα δείξει.

Το καζάνι βράζει. Οι πολιτικοί μας βλέπουν όνειρα αισιόδοξα ή στην καλύτερη .ποδόσφαιρο την ώρα του χαμού!

Η Ελλάδα περνάει την δυσκολότερη περίοδο, μετά τους παγκόσμιους πολέμους. Την εκτελούν οι ΄΄Έλληνες΄΄ που έχουν ορκιστεί να την προστατεύουν.

Χθες η Αθήνα καταστράφηκε, κατά ένα μεγάλο μέρος της (αυτό έδωσε βέβαια την ευκαιρία στον κ. Καμίνη, να εμφανιστεί !)

Χθες η Ελλάδα μάτωσε ακατάσχετα.

Χθες η Δημοκρατία εκτελέστηκε μέσα στο Ναό της, από τους δοσίλογους και τους επίορκους.

Χθες ο λαός απεμπόλησε τους εκπροσώπους του.

Σήμερα μαζεύουμε τα κομμάτια μας και με τη γνώση ότι ο δρόμος είναι μακρύς, τον ξεκινάμε.

Καλόν αγώνα Έλληνες. 

Tags: 

27 Σχόλια

Υπο τον φοβο της χρεοκοπιας εκανε πισω ο κοσμος!Ανημερωτος πολιτης θεωρειτε εχθρος του κρατους!Τωρα ερχονται τα χειροτερα!Εχθες η Πλατεια μας ειχε 20 ατομα!Οι υπολοιποι συμπολιτες μας που ηταν?Δεν τους νοιαζει η ζωη τους,το μελλον των παιδιων τους?Καλη δυναμη και ο θεος βοηθος!!

Πάρτε το χαμπάρι όσο οι γνωστοί βολεμένοι εργατοπατέρες καπηλεύονται τη φτώχεια του λαού η πλατεία θα έχει 20 άτομα και πολλά θα είναι.

Χτες ήσασταν 20 άτομα στην πλατεία....δεν ξέρεις?? Πως να κατέβω και να διαμαρτυρηθώ,αφού με έχουν διορίσει? Αφού με ταΐζουν? Άμα διαμαρτύρεσαι και παλεύεις για τα όνειρα σου η είσαι κουμουνιστής η μπανταβος. Τι γνωρίζει ο Αρκας από πολιτική?Όταν εδώ και 20 με 30 χρόνια βγάζει Ν.Δ και Πασοκ ενώ μιλάμε για μια καθαρά αγροτική περιοχή. Θα κατεβεί ο "Ο Επιχειρηματίας" της τριπολης με το ύφος του Δ.Σταρενιου στην πλειοψηφία να διαμαρτυρηθεί?Είσαι τρελός ρε φίλε? Άσε κάνει και κρύο. Ποιος να διαμαρτυρηθεί ρε φίλε,την στιγμή που το 90% της πόλης τους έχει ψηφίσει. Εσείς τα 20 άτομα,μάλλον δεν τους ψηφίσατε,εσείς παλεύετε για το μέλλον σας και τα δικαιώματα σας,άλλα μάλλον είστε μπανταβοι και κουμμουνιστες για αυτήν την πόλη.

Aν τους ένοιαζε έστω και λίγο το μέλλον των παιδιών τους, δε θα είχαν φέρει τη χώρα σε αυτό το χάλι. Το μόνο που πραγματικά θέλουν οι νέοι είναι να σαρωθεί όλη η σαπίλα και η διαφθορά που εσείς χτίσατε με τόσο κόπο, και με αξιοκρατία, δικαιοσύνη και προσπάθεια να γίνουμε ένα σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Κα Παπαδοπούλου, διαβάζω πάντα τα άρθρα σας και τις περισσότερες φορές τα βρίσκω ενδιαφέροντα. Δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω με το παρόν. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν,ένα σχόλιο που ελπίζω να το δημοσιεύσετε. Αν κατάλαβα καλά, σήμερα θα πανηγυρίζατε αν δεν είχε χθές περάσει η ψήφιση του "μνημονίου". Αλλα το πρωί που θα πηγαίνατε στην Τράπεζα για ανάληψη, αν δεν τη βρίσκατε κλειστή, θα είχε αστυνομία στην πόρτα και μια μεγάλη πινακίδα που θα έγραφε "ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ" Θα πηγαίνατε σε λίγες μέρες στο φαρμακείο και αντί φάρμακα θα σας έδιναν χαμομήλι και βότανα. Την επόμενη βδομάδα στο βενζινάδικο θα έγραφε "ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ" (μόλις βρεθούν μετρητά σε συνάλλαγμα για την πλήρωμή τους). Αν σας χάλαγε το αμάξι σε 2 μήνες, θα φροντίζατε να πάτε στο πανηγύρι της Τεγέας για αγορά υποζυγίου αφού δεν θα υπήρχαν ανταλλακτικά για την επισκευή του. Θα μου πείτε τώρα σωθήκαμε οριστικά; ΟΧΙ, αλλά αποφύγαμε προς το παρόν τα χειρότερα. Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε μεγάλη ευθύνη για την ενημέρωση των πολιτών και όχι να βγάζετε μέσα από το βήμα που σας προσφέρει η δουλειά σας τυχόν απωθημένα σας. Συγνώμη αλλά αισθάνομαι "αγανακτισμένος" και εγώ με τα όσα διάβασα στο άρθρο σας, και όχι μόνο στο δικό σας...

Αγώνας...με βανδαλισμούς από "άπλυτους" στρέφεται εναντίον του κοινού καλού. Αγώνας...με πλιάτσικο από "άπλυτους" στρέφεται εναντίον του κοινού καλού. Καλό είναι να βλέπουμε τα γεγονότα σφαιρικά και να μην βλέπουμε τους "άπλυτους" ως "δήθεν τρομοκράτες" τους οποίους κυνηγάνε άδικα τα κακά ΜΑΤ. Καλό είναι ορισμένοι πολιτικοί χώροι να εκφράσουν την αντίθεσή τους στους ταραξίες. Ο λαός ξέρει...

Προς ανωνυμο 18:17 Εαν εσυ θες τα παιδια σου να ζουν και να "εργαζοντε" σαν σκλαβοι δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις πως καλα κανανε και περασαν τα μετρα. Μονος σου απαντησες οτι "σωθηκαμε" πρωσορινα, ε εγω τετοιο σωσιμο δεν θελω,να ξεπουλαω στους κολακες ολα τα υπαρχοντα μου,τον πλουτο μου για ενα κομματι ψωμι. Επισης δεν μου το επιτρεπει η ιστορια μου και οι προγονομοι να κανω κατι τετοιο. Αληθεια,εκεινος ο Γεροντας που κοιτα καθε πρωι το διακαστηριο τι θα ελεγε για αυτα σημερα? Αληθεια η εργατες που παλεψαν για τα δικαιωματα τους τι να λενε αραγε τωρα? Οχι ρε τετοια ταπεινωση δεν μας αρμοζει.

Φιλε ανωνυμε, Απο τη πλευρα μου, ειμαι απολυτα αντιθετος απο αυτο που πιστευεις και διατυπωνεις, αλλα αυτο ομως δε σημαινει οτι εγω εχω δικιο περισσοτερο απο σενα, διοτι διαλογο δε θα μπορουσαμε να κανουμε σε αλλη περιπτωση. Η κ.Παπαδοπουλου καλα κανει και γραφει αυτα που αυτη βλεπει απο τη πλευρα της ως μορφωμενη επιστημων, καθοτι δημοσιογραφος δεν ειναι οπως η ιδια εχει δηλωσει αλλα κανει πολυ καλυτερα τη δουλεια της απο αλλους υποτιθεμενους δημοσιογραφους. Για να επανελθω στην απαντηση μου, θα ηθελα να σου θεσα μερικους προβληματισμους και κατσε ψαχτους κατα ποσο ισχυουν...... 1) ειναι τυχαιο, οτι αν παρατηρησεις τα επεισοδια καρε καρε θα δεις οτι η αστυνομια τους ταραξιες επι ωρα τους ειχε και επαιζε λες και ηταν σε παιδικο σταθμο?? προσωπικα δεν ειδα καμια επιθεση καταστολης των επεισοδιων απο τη πλευρα τους, παρα καθονταν και βλεπανε τους αλλους να τους πετανε μολοτοφ και να τους κοιτανε σα κοθωνια που ειναι..ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ @@@@)...Που θελω να καταληξω, οεοεο? Υπαρχουν τοσες μαρτυριες (αναμεσα τους και ο ξαδερφος μου που ηταν παρων στο Συνταγμα) οτι απο τη πλευρα του ζαππειου που ηταν ο κυριοτερος ογκος των διαδηλωτων (500.000) ο κοσμος αποτελειτο απο συνταξιουχους, οικογενειες δηλαδη "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" & ΟΧΙ "ταραξιες"...ενω το κοσμο απο τη πλευρα του πανεπιστημιου τους ειχαν κυκλωσει οι τοσο αγαθοι και αξιοσεβαστοι αστυνομικοι με καπνογονα, οπου δε μπορουσαν να παρουν ανασα απο τος συνεχεις ριψεις. Εδω που λες ερχεται και η φωτο που κυκλοφορει με 2 ταχα μου διαδηλωτες που συνεληφθησαν απο τους ετοιμοπολεμους αστυνομικους να ειναι πεσμενοι στο εδαφος και κατα τυχη τα παπουτσια των ματατζηδων με αυτα των συλληφθεντων να ειναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΙΔΙΑ. Τυχη??? οοοοο ΝΑΙ....Μην ανησυχεις ακομα δε ν εχω κατλαηξει εκει που θελω, τωρα θα το κανω. Ειναι τυχαιο επισης οτι ο απλος κοσμος φοβαται πλεον να κατεβει στο κεντρο της αθηνας για βολτα με ολα αυτα τα επεισοδια οπου το τελευταιο εξαμηνο η κινηση μειωνεται δραματικα, καταστηματα κλεινουν, το πλιατσικο και οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ πληθαινουν??? Μηπως σχεδιο απο τους, των πολιτικων εννοω αλλα δε γραφω συγκεκριμενο ονομα που ολοι μας το ξερουμε (ολοκληρες πολυκατοικιες δικες του στο κεντρο οπου στοιβαζει λαθρομεταναστες ) ειναι να μετατραπει το κεντρο σε ΝΕΑ ΟΜΟΝΟΙΑ??? Εχειτε δει τα νουμερα των λαθρομεταναστων ποσο εχουν ανεβει εδω και 2 χρονια??? Συμπερασμα? σε λιγο καιρο ουτε να σταθεις δε θα μπορεις γιατι θα φοβασαι τον βιασμο... 2) Τα 130 νεα δις που μας δανεισαν οι ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, πιστευεις οτι θα πανε εκει που νομιζεις αγαθε μου φιλε? ΟΧΙ βεβαια, διοτι τα 30 δις απο τωρα ξεγραψετα μιας και θα ξεπληρωσουν το ομολογο του 1981, ενω τα υπολοιπα θα πανε για αποπληρωμη των χρεων των τραπεζων μας προς τις ξενες τραπεζες και ειδικα ΕΚΤ & αμερικανικες, αρα που καταληγουμε? το μαιο-ιουνιο που θα ειναι να παρουμε την επομενη δοση του νεου δανειου θα μας πουνε ξερετε κατι??....δε τηρησατε τις δεσμευσεις που ειχατε αρχικως παρει, μιας και πλεον εχετε υπογραψει συμφωνο (νεος νομος) απο Ιουνιο που θα τεθει σε εφαρμογη το ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ αν δε παρετε νεα μετρα (200 ευρω αρχικως μισθος για νεους εως 25 και 400 για τους υπολοιπους) θα μπορουμε και ΕΠΙΣΗΜΑ με καθε ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ να σας πεταξουμε εκτος Ευρωπαικης ενωσης..............θες να σου πω τι θα γραφεις απο τωρα ΤΟΤΕ??? Αστο καλυτερα, πηγαινε διαβασε τη θεωρια του Μαρξ για "εκμεταλευση και αξια" και θα καταλαβεις ποσο κατασροφικο ειναι το χθεσινο ΝΑΙ !!!!! Υ.Γ: Αναφορικα με το "νεο ευρωπαικο συνταγμα" που η εφαρμογη του θα ξεκινησει το ιουνιου του 2012, θα σας ενημερωσω αμεσα οταν βρω το λινκ που αναφερει τι θα επικρατει πλεον.....!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ!!!

20 και πολλοί ήταν σε μια πόλη νεκρών ... ζωντανών ...

Αγαπητέ κύριε δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει στη χώρα αυτή τη στιγμή και παπαγαλίζετε και εσείς τα λόγια των πολιτικών αρχηγών που ξεπουλάνε τη χώρα. Καταλάβετέ το η διαβάστε να μάθετε. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ. Είναι γνωστό εδώ και 2 χρόνια από το πρώτο μνημόνιο.Το γράφει καθαρά. Όσο για περίθαλψη βενζίνες τράπεζες κτλ διαβάστε να μάθετε και για αυτά. 23 ευρώ ανά ασφαλισμένο λέει το νέο μνημόνιο.Ήδη τα ταμεία δεν καλύπτουν εξετάσεις και φάρμακα καρκινοπαθών.Ρωτήστε να μάθετε. 110 δις έχουν πάρει ήδη οι τράπεζες, υποτίθεται για να τα ρίξουν στην αγορά μέσω νέων δανείων και αυτές πολύ απλά δε δίνουν δάνεια.Άλλα 30δις θα πάρουν με το νέο μνημόνιο. Η μόνη χώρα που έδινε με πίστωση πετρέλαιο στην Ελλάδα ήταν το Ιράν και πλέον φυσικά θα σταματήσει μιας και η Ελληνική κυβέρνηση ψήφισε υπέρ του εμπάργκο στο Ιραν. Δε χρειάζεται να γράψω άλλες λεπτομέρειες για το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας (ακίνητα,λιμάνια,αεροδρόμια,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΟΠΑΠ,λαχεία,ιππόδρομο,αιγιαλούς,ΑΟΖ,νησιά κτλ) μιας και ακόμα είστε στην αρχή του να καταλάβετε τι συμβαίνει. Να είστε καλά.

Το ιδιο θα συμβει και σε λιγο καιρο και θα ειμαστε και φορτωμενοι με το μνημονιο 2 και θα χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο!γιαυτο λεμε προτιμοτερο ηταν να χρεοκοπουσαμε εθχες χωρις ολα τα μετρα που ερχονται!και να εισαι σιγουρος οτι περνωντας ο καιρος θα αλλαξεις αποψη!

Προς Anonymous ΑΤ (χωρίς επαλήθευση) Δευ, 13 Φεβ 2012 - 18:17 Την βενζινη/πετρελαιο τα εισαγουν και πληρωνουν οι επιχειρηματιες (Βαρδινογιαννης και σια). Τι δουλεια εχει το κρατος???? Τα φαρμακα τα εισαγουν οι επιχειρηματιες (Γιαννακοπουλος και σια). Τι δουλεια εχει το κρατος??? Εχεις αγορασει ποτε ανταλλακτικα απο δημοσιο συνεργειο? Θα κανεις αναληψη μονο 50 ευρω την εβδομαδα? Δηλαδη καποιος που παιρνει καθαρα 400 το μηνα ποσα νομιζεις οτι σηκωνει την εβδομαδα??. Μηπως οι περισσοτεροι δεν εχουν ουτε 50 να βγαλουν? Και αυτοι που εχουμε, προτιμαμε να βγαζουμε 50 να τα τρωμε εμεις, παρα 1000 να τα δινουμε στο χαρατσι και στα μετρα για να ταιζουμε χαβιαρι τον Παγκαλο. Να εχει 4 κινητα, 3 δημοσιους να του βαστανε την κοιλια, οχημα βενζινες δωρεαν, δωρεαν διοδια, ταξιδια, διαμονη και 14000 στο χερι. Φιλε σε εχουν ταισει πολυ κουτοχορτο... Και στην τελικη ΝΑΙ. θελω να χρεωκοπησω για να δω τους 300 στο δρομο χωρις σωματοφυλακες. Για να τους καρπαζωσω ρε φιλε. Για να πανε φυλακη.

<p> Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες.</p> <p> Είναι αναγκαία νομίζω η παρέμβασή μου στα σχόλια, προκειμένου ν΄ απαντήσω στον σχολιαστή ΄΄Anonymous AT΄΄ αν και έχουν ήδη εκφραστεί οι επι πλέον απόψεις μου, από τους άλλους σχολιαστές που παρενέβησαν και απάντησαν.</p> <p> Λοιπόν αγαπητέ anonymous AT πραγματικά θλίβομαι, γιατί μέσα από το σχόλιό σας, φαίνεται πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει οι τρομολάγνοι που μας κυβερνάνε αυτή την ώρα. όχι σε όλο τον λαό φυσικά, αλλά σε μεγάλο μέρος του, στο οποίο μάλλον ανήκετε, έχει περάσει η τρομοκρατία του αφανισμού μας αν δεν συμμορφωθούμε με το συμφέρον των τραπεζιτών και των αετονύχηδων που έχουν κάνει τη ν Ελλάδα τζόγο για κερδοφορία.</p> <p> Το σχόλιό σας είναι μια μικρή περίληψη του ποταπού διαγγέλματος που έβγαλε ο κ. Παπαδήμος, πριν την ημέρα της ψηφοφορίας και που αποτελούσε, επί της ουσίας ένα κινδυνολόγιο για τους , αδαείς ή μια απειλή για τους φοβισμένους.</p> <p> Αγαπητέ μου, σας παρακαλώ θερμά, μη περιμένετε, αυτή την ώρα, να έχετε την ενημέρωσή σας σωστή, παρακολουθώντας τους τορμολάγνους που μας κυβερνούν και μένοντας σε ό,τι εκφράζουν. Ούτε αυτοί, ούτε τα κανάλια της συμφοράς, που έχουν θάψει όλες τις υγιείς φωνές επειδή λένε πράγματα και ΑΛΗΘΕΙΕΣ που δεν συμφέρει να ξέρει ο λαός, για να περάσουν τα άθλια μέτρα της εξόντωσής μας.</p> <p> Σας ανέλυσαν πολλά οι σχολιαστές, αλλά εγώ θα επικεντρωθώ σε μια λεπτομέρεια, που την αφήνουν όλοι στην άκρη. Δεν σας κάνει να εξαγριώνεστε, το γεγονός πως δυό συνταγματολόγοι(!!!!!!!!) έχουν πάρει την τύχη της χώρας στα χέρια τους, περνάνε τους νόμους και τις αποφάσεις σαν φύλλα τετραδίου, καταπατούν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο οποίο ορκίζονται και διαχειρίζονται την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της χώρας;;;;;;</p> <p> Εσείς αν έχετε μια επιχείρηση και ζητάτε λογιστή, θα προσλάβετε στη θέση του έναν δικηγόρο για να σας κάνει οικονομική διαχείρηση;;;</p> <p> Έχουμε ολόκληρο το &nbsp;σώμα των Συνταγματολόγων που διαθέτει η χώρα και φωνάζει εδώ και καιρό, πως όλα τα μέτρα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ (ακόμα και η προχθεσινή ψηφοφορία) αλλά δεν προβάλλεται τίποτα στον κόσμο. Μόνον ο κ. Βενιζέλος σε κατάσταση υστερίας, να μας μαλώνει που δεν καθόμαστε καλά και αντιδρούμε στο ΄΄έτσι θέλω΄΄ &nbsp;του.</p> <p> Έχουμε άπειρους οικονομολόγους Έλληνες και ξένους, να αναλύουν τους τρόπους με τους οποίους η χώρα μας μπορεί να κάνει διαπραγματεύσεις για το ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ χρέος της και να επιτυχει θαύματα, όπως έκανε και η Γερμανία παλιότερα (βάσει αποφάσεων της ΓΣ του ΟΗΕ) αλλά τα ξεφτέρια μας τα καλο ξεπουλημένα, κάνουν πως δεν ακούν. Εσείς δέχεστε, να πληρώσετε από λεφτά που ΔΕΝ έχετε τα δισεκατομμύρια, που έφαγαν οι Χριστοφοράκηδες, οι Τσοχατζόπουλοι και οι λοιποί όλων των αποχρώσεων; Δεν σας ξενίζει το γεγονός, πως η κυβέρνηση, δεν κάνει λόγο για το ΕΠΑΧΘΕΣ και ΑΠΕΧΘΕΣ μέρος του χρέους και που δεν βαρύνει τους Έλληνες, αλλά το έχουν τσεπώσει τα λαμόγια;;</p> <p> όπως σα ςέγραψε και ο κ. Μάνθος, το δάνειο που παίρνουμε κάθε φορά, ΔΕΝ έρχεται στις τσέπες του κόσμου. Ξαναγυρίζει στους δανειστές για τόκους και τοκοχρεωλύσια. Αν σταματήσουμε να το παίρνουμε για λίγο και να τους δίνουμε το ΤΙΠΟΤΑ, την κατάρρευση θα την πάθουν αυτοί και όχι εμείς.</p> <p> Εμείς περνάμε εντός των τειχών, με ό,τι παράγουμε. Δεν πληρώνεται από το δάνειο ΚΑΝΕΝΑΣ μισθός και ΚΑΜΙΑ σύνταξη. Αντίθετα, κόβουν από τον κόσμο ακόμα και τα λεφτά που για δεκαετίες ολόκληρες είχαν προεισπράξει με κρατήσεις και εισφορές υπέρ των ταμείων.</p> <p> Αυτό δεν σας κάνει να επαναστατείτε;&nbsp;</p> <p> Θα σας συνιστούσα, απλά, να μη παρασύρετε την σκέψη σας, στη φορά που θέλουν να μας την οδηγούν οι σημερινοί τρομοκράτες της εξουσίας. Και να προσπαθείτε να ενημερώνεστε και από άλλες πηγές, που ΔΕΝ είναι ταγμένοι ή διορισμένοι κυβερνητικοί σύμβουλοι.</p> <p> Ευχαριστώ για τον διάλογο όλους τους σχολιαστές. Κι εσάς ιδιαίτερα, διότι προκαλέσατε τις επί πλέον αναφορές. Για ό,τι θέλετε, επανερχόμαστε, με καλή πρόθεση.</p> <p> Με εκτίμηση</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου.</p> <p> &nbsp;</p>

ΚΥΡΙΑ ΓΙΟΥΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ?

Η απαντηση σε ολα βρισκεται σε αυτο που εκανε η ΙΣΛΑΝΔΙΑ. Την εχουν εξαφανισει απο την τηλεοραση επειδη, με χρεος 900% του ΑΕΠ (εμεις εχουμε 160%), οχι μονο αρνηθηκε πεισματικα το ΔΝΤ που ηθελε σωνει και καλα να την σωσει, αλλα εκανε εθνικη κυβερνηση που θεωρησε τα χρεη παρανομα, δικασε μεγαλους τραπεζητες/λησταρχους που εγκατεληψαν την χωρα αμεσα. Τωρα εχει αναπτυξη και ανεργεια κατω απο 7%. Εμεις βαλαμε τον τραπεζιτη να μας κυβερνα. Και αναρωτηθητε ποιος ο ρολος του ΓΑΠ και του ΣΑΜΑΡΑ? Δεν γνωριζουν? Δεν θελουν? Η απλα θελουν αυτο που θελει και ο τραπεζιτης? Ολο το αρθρο εδω: http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_9392.html Παρακαλω δημοσιευστε το.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΤΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ,ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΨΑΝΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΑΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ,ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!

Ακόμη και να δεχτούμε όλες τις αντιρρήσεις που διατυπώνονται εδώ, το ερώτημα είναι τι θα μπορούσε να γίνει, εδώ που φτάσαμε, (μας έφτασαν οι πολιτικοί μετά την μεταπολίτευση και εμείς το ανεχθήκαμε και πολλοί το ενθαρρύναμε). Το να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση ήταν αδύνατο γιατί δεν θα υπήρχε η κινητήριος δύναμή της (το δανεικό χρήμα). Τα μέτρα όμως που πήραν οι πολιτικοί ήταν για να προστατεύσουν το δικό τους μαγαζί(το Κράτος, κομματικό αναποτελεσματικό και διεφθαρμένο) και όχι το λαό, του πολίτες. Εκεί τους αξίζουν τα χειρότερα και θα τα υποστούν να είστε βέβαιοι. Αλλά, όταν ανάβει φωτιά φροντίζεις πρώτα να τη σβήσεις και μετά ψάχνεις να βρείς ποιός την έβαλε. Δυστυχώς φίλοι μου πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα και να προσαρμοστούμε όχι να κλαίμε για περασμένα μεγαλεία. Όσο για κάποιες αιχμηρές παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν από κάποιος συνομιλητές εδώ εναντίον μου, τις αντιπαρέρχομαι και κατανοώ την φόρτισή τους εξαιτίας της κατάστασης. Όταν όμως, η Χώρα οδηγείτο στην καταστροφή από τη 10ετία του 80 από τον "εθνικά υπερήφανο" και "λαοπρόβλητο"- λαοπλάνο, βγάζαμε όλοι το σκασμό γλείφοντας τα κόκκαλα που μας πετούσαν. Θα πληρώσουμε τώρα το τίμημα των επιλογών μας. Όλα (εδώ) πληρώνονται, τίποτα δεν χαρίζεται. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Υ.Γ. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την κα Παπαδοπούλου για την ανοχή της στις αιχμηρές παρατηρήσεις μου.

Α ρε μάγκες του πληκτρολογίου...

Προς Anonymous AT (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 14 Φεβ 2012 - 12:55 Προτινεις δηλαδη αντι να αντιδρασουμε, να προσαρμοστουμε. Προτινεις να μην κανουμε ουτε τωρα αυτο που δεν καναμε απο 1981. Δεν μας τα λες καλα φιλε. Οι μονοι που θα προσαρμοστουν αποτομα ειναι οι προδοτες που μας εφτασαν μεχρι εδω. Τα λαθη μας θα τα πληρωσουμε... Αλλα μονο τα λαθη μας. Οχι τις κοιλιες τους, τις ανηψιες τους τις βιλες τους, τα ταξιδια τους και τους οικονομικους τους αφεντες. Ο Ελληνας δεν προσκυνα. Μπορει να τον κοροδεψεις, να τον προδωσεις, αλλα στο τελος θα ξυονησει. Εμεις δεν ειμαστε εγγλεζακια και αμερικανακια οπως νομιζουν οτι κυβερνουν τους δικους τους λαους. Προτεκτορατα στυλ κουβειτ και γερμανικη αποικια δεν γιναμε ουτε οταν θεριζε η πεινα το 1940. Οταν ο Ελληνας εκραγει καλο ειναι αυτοι ολοι να εχουν φυγει απο την χωρα γιατι αν ειναι εδω θα φυγουν χωρις κεφαλια. Θελει δεν θελει το συστημα θα υποκυψει, γιατι εμεις δεν προκειται να ζησουμε σαν προβατα. Ειναι στο DNA μας. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Η ΝΕΚΡΟΙ. Και που πουλησαν την χωρα με το μνημονια 2, καρφι δεν μας καιγεται. Ας ερθουν να τα παρουν. Το θυμασαι αυτο απο το σχολειο???. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ λεγεται. Και οσοι το αεχουν ακουσα μεχρι τωρα, εχουν κλασει μεντες. Ηρθε ο καιρος να το ξαναπουμε, και οποιος δεν ειναι ετοιμος, ας φυγει τωρα απο την χωρα. Θα παρουν τα κορμια των δοσυλογων πρωτα σε κομματια και μετα θα παρουν σε κομματια οποιον απο αυτους πλησιασει να εκμεταλευτει ελληνικη γη. Τα ιδια εγιναν το 1821, τα ιδια το 1940. Παλι τα ιδια θα γινουν.

Αιμοβόρα Γιούλη μας τρομάζεις!!! Πόσα κεφάλια είσαι έτοιμη να κόψεις;;; Τελικά η Ελλάδα γέμισε Δον Κιχώτες!!! Πάντα φταίει κάποιος τρίτος εχθρός! Εχουμε ανάγκη από κάποιον προδότη γιατί δεν ανεχόμαστε την ατομική μας ευθύνη! Η Μεταπολίτευση ήταν παραγγελιά του Νεοέλληνα της Παραλιακής, της Λουι Βιτον,της Μυκόνου του Καγιεν! Ταϊσμένοι εργατοπατέρες, ανίκανοι και άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι, προμηθευτές, εργολάβοι, καναλάρχες, "δημοσιογράφοι" και άλλοι. Όποιος τόλμησε να υπαινιχθεί στον Νεοέλληνα ότι δεν αξίζει το εισόδημά του τιμωρήθηκε και εξαφανίστηκε! Οι ταισμένοι κέρδισαν τους ανάλγητους κατά κράτος!! Τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού! Τι θα πει στα παιδιά του ο Νεοέλληνας; μα φυσικά τον φάγανε οι προδότες!!!

Φίλε ανώνυμε, Όταν λέω να προσαρμοστούμε δεν εννοώ να μην αντιδράσουμε, Να αντιδράσουμε, αφού πρώτα μάθουμε ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός και πως θα τον νικήσουμε. Χρειάζεται πάντως, περισσότερη αυτογνωσία και λιγώτερος ναρκισσισμός (εκφυλισμένη και νοσηρή μορφή αυτοπεποίθησης).

Για τον Anonymous Τρί, 14 Φεβ 2012 - 10:02 που αναφέρει την Ισλανδία: Η διαφορά βρίσκεται στη συμπεριφορά που δείχνουν οι διαχειριστές στους αντίστοιχους λαούς. Άλλο ισλανδοί, άλλο έλληνες. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; Αν δεν είμαστε ικανοί να απαιτήσουμε από τα ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ τον πρέποντα σεβασμό, όλα επιτρέπονται.

<p> Την Κυριακή, μέσα στη Βουλή, χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, τα *** ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ξεφτιλίστηκαν ολοκληρωτικά, ξεφτίλισαν κι εμάς στα μάτια όλου του κόσμου, εκπορνεύτηκαν ξετσίπωτα. Και όλα αυτά γιατί; Βλέπω τώρα στην χειρότερη ****φυλλάδα, ****, ότι την Τετάρτη δεν θα συνεδριάσει το Eurogroup αλλά θα γίνει κάποια τηλεδιάσκεψη, και ότι "αναβάλλεται, κατά πάσα πιθανότητα, η λήψη απόφασης για την Ελλάδα". Θα έλεγα "πολύ κακό για το τίποτα" αν το "πολύ κακό" σημαίνει θάνατος για μένα και τους συνανθρώπους μου. Επειδή (πιστεύω ότι, αλλά ίσως και να κάνω λάθος, ίσως να είναι ικανοί ακόμα και γι' αυτό) όλο και κάποιοι από μας θα επιζήσουν, οι υπεύθυνοι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ να περπατήσουν στο δρόμο ξέγνοιαστοι, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ!</p>

Καλά τα λες ρε 15:41 όμως ο πεινασμένος μόνο καρβέλια ονειρεύεται

Σε λιγότερο από δύο χρόνια μνημονίου, το χρέος (παρά τις περικοπές), ανέβηκε κατά 120 δις ευρώ. Συνολικός προυπολογισμός χώρας περίπου στα 60 δις. Δε γίνεται θα πεί ένας υγιής νούς. Σίγουρα δε γίνεται. Αυτοί όμως το κατάφεραν. Επίσημα στοιχεία που μας παρουσιάζουν οι ίδιοι.Χαρτιά μόνο. Δε λένε όμως σε ποιόν και πόσα χρωστάμε. Μια υπηρεσία στο Γενικό λογιστήριο του κράτους γνώριζε τα πάντα για το χρέος, και την κατήργησαν πρίν από 1,5 χρόνο. Από μόνο του αυτό φτάνει να καταλάβει κάποιος που δεν ασχολείται και πολύ, ποιά η δουλειά των δυο μεγάλων κομμάτων.......με τελικό στόχο την αρπαγή του καλύτερου οικοπέδου του κόσμου. Καλό κουράγιο σε όλους, γιατί αυτά που έρχονται δε τα χωράει ο νους μας.

<p> Ξυπνατε ρεεεεεεε....οπως λεει και ο κ.Μανθος, γιατι μεσα σε 2 χρονια τα ξευτερια εφτασαν το χρεο στο 165% (επισημα, το ανεπισημο φοβαμαι που ειναι και το πραγματικο) απο το 120% του δημοσιου χρεους που ηταν το 2010. Αααα και κατι αλλο, εθνοπατερες που σας εχουν κανει το μυαλο τα ΜΜΕ μηλο τα αινσταινικα μυαλα σας και βριζεστε μεταξυ σας (ειτε τη κ.Γιουλη ειτε τον κ.Μανθο ειτε τον ΑΤ ειτε οποιονδηποτε αλλο), το χρεος μας θα ξαναερθει στα επιπεδα του 120% το 2020... ΑΚΟΥΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ??? Καθηστε λοιπον μπροστα απο το εξυπνοκουτι, ακουτε το καθε @@@ να λεει τη παπαρα του και μετα βριστε το καθενα απο σας που ειχε ονειρο να παρει καγιεν και το εκανε. Αυτο θελουν νουμερα, να στραφειτε ο ενας απεναντι στον αλλον!!! Ξευτερια μου ΕΣΕΙΣ!! Μιλαμε το μυαλο του αιωνα δε το ειχε ουτε ο αινσταιν ουτε κανενας αλλος, παρα οι Σιγκμουντ Φρουντ &amp; ο ανηψιος του Εντουαρντ Μπαρνες που με τις τακτικες τους απο το 1900 εχουν και χειραγωγουν τα μυαλα δισεκατομμυριων ανθρωπων ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!!! Καθηστε να δειτε που το Μαιο θα εχουμε περικοπες μισθων και καταργηση 13ου &amp; 14ου.......*** ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!</p>