Καλοκαιρινή εξόρμηση στο Ξηροπήγαδο (pics)

Καλοκαιρινή εξόρμηση στο Ξηροπήγαδο (pics)

Ιούλιος 23, 2023 - 11:00
0 σχόλια

Το Ξηροπήγαδο βρίσκεται στα σύνορα Αρκαδίας- Αργολίδας και προσφέρει ιδανικές διακοπές για όσους αναζητούν χαλάρωση. Βρίσκεται 55 χιλιόμετρα από την Τρίπολη και 160 χιλιόμετρα από την Αθήνα και είναι ένας επίγειος παράδεισος, τον οποίο και έχουν ανακαλύψει πολλοί ξένοι τουρίστες, οι οποίους έχουν αγοράσει και σπίτι στο χωριό.

Eίναι είναι ένα γραφικό ψαροχώρι στις ακτές της Βόρειας Κυνουρίας, στους πρόποδες της βορειοανατολικής πλευράς του όρους Ζάβιτσα που προσφέρει ήσυχο περιβάλλον, με παραλίες με βότσαλο, πεντακάθαρα νερά και ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ψαροταβέρνες που λειτουργούν όλο το χρόνο.

Καθαρά νερά, καθαριότητα παραλίας, οργάνωση, πληροφόρηση , άψογη εξυπηρέτηση , γραφικά ταβερνάκια για φρέσκο ψάρι και υπέροχα κοκτέιλ είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορεί να απολαύσει ο λουόμενος και ο επισκέπτης στο γραφικό Ξηροπήγαδο .

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παραλίες του Ξηροπηγάδου έχουν κατακτήσει μεγάλο αριθμό τουριστών από όλες τις χώρες, γιατί όλοι αγαπούν τις πεντακάθαρες παραλίες και την υπέροχη φύση του όμορφου χωριού..

Photo από το discoverkynouria by @giatrakos_chris


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.