Καλλινικίδης: «Κάποιοι δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε»

Καλλινικίδης: «Κάποιοι δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε»

Οκτώβριος 27, 2014 - 19:22
1 σχόλια

Δεν ξέρω πως μας βλέπουν ή τι νομίζουν ότι είμαστε δήλωσε ο Άκης Καλλινικίδης στην κάμερα του Arcadiaportal.gr αμέσως μετά την ήττα του Αρκαδικού από τον Αετό Εξαρχείων.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης του Αρκαδικού στην κάμερα του Arcadiaportal.gr

Για το παιχνίδι με τον Αετό: «Είναι αλήθεια ότι κάναμε αρκετά λάθη που τους επέτρεψαν να περάσουν μπροστά, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε κάποια πράγματα που έγιναν σήμερα και αισθανόμαστε πολύ περίεργα. Αισθανόμαστε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε. Δεν ξέρω πως μας βλέπουν ή τι νομίζουν ότι είμαστε. Δεν ζητάμε κάτι διαφορετικό, από το να μας αντιμετωπίζουν ισότιμα με τις άλλες ομάδες. Εμείς ούτε αυτό δεν παίρνουμε και αναρωτιόμαστε το γιατί. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάποια πράγματα, αλλά αρχίζει το μυαλό μας και βγάζει κάποια σενάρια τα οποία μας “χαλάνε” λίγο το μυαλό. Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι. Ήρθαμε εδώ με προβλήματα. Είχαμε μόνο ένα 4αρι και στο 5 ξαφνικά βρεθήκαμε χωρίς δεύτερο. Προσπαθήσαμε με διάφορα σχήματα και τρικ να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα. Τα καταφέραμε μέχρι το 30-35 και εκεί ήρθαν κάποια σφυρίγματα που μας χάλασαν τελείως το όποιο μυαλό μας είχε απομείνει. Θα πρέπει να μείνουμε ανεπηρέαστοι αλλά δεν γίνεται. Μπάσκετ παίζουμε. Οι σφυγμοί μας είναι στους 200 και προσπαθούμε να κερδίσουμε. Έχουμε πράγματα να δείξουμε και να πετύχουμε. Ρισκάρουμε για να κάνουμε κάποια πράγματα, οπότε είναι λογικό να μην μπορούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι όπως θα θέλαμε».

Για το αν μπορεί ο Αρκαδικός να προλάβει την άνοδο: «Φυσικά και είμαστε ικανοί. Έχουμε μείνει πολύ πίσω αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε σήμερα. Έχουμε άλλα 23 παιχνίδια. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε εμείς. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς και από εκεί και πέρα παιχνίδι το παιχνίδι να δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

περνετε τα διπλα και βαλε απο τους υπολοιπους της Α2 εκει δεν ειναι αδικια.Να περνες 10-15 χιλιαρικακια τη σεζον και εγω μαζι σου.Παιξτε μπασκετ μην σας παρει και σας σηκωσει ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.