Καλλινικίδης «Εμείς οι γέροι, εμείς οι άπειροι…»

Καλλινικίδης «Εμείς οι γέροι, εμείς οι άπειροι…»

Μάιος 02, 2015 - 23:07
0 σχόλια

Λίγο μετά την ιστορική άνοδο του Αρκαδικού στην Α1, η «ψυχή» των πανηγυρισμών  Άκης Καλλινικίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Επίσης αναφέρθηκε και σε όσους τους είχαν αμφισβητήσει και τους αποκαλούσαν γέρους και άπειρους και πως δεν θα τα καταφέρουν. Τέλος ευχαρίστησε την οικογένεια του ΣΕΦΑ Αρκαδικού αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε Άκης Καλλινικίδης λίγο μετά την σπουδαία νίκη- άνοδο στην Α1:

«Basket league… μου έλειψες!!! Εμείς οι γέροι… Εμείς οι άπειοι… εμείς το χωριό… εμείς εκεί που δεν ανήκουμε, αλλά που κάναμε ότι ήταν δυνατό για να φτάσουμε… Αρκαδικέ σε ευχαριστώ, συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμος… Είστε οι καλύτεροι»…

Υ.Γ Οι μεγάλοι παίκτες απαντάνε μέσα στο γήπεδο και ο Αρκαδικός και οι παίκτες του Αρκαδικού έδωσαν την δική τους απάντηση σε όλους με αυτήν την ιστορική επιτυχία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.