Κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον Δήμο Τρίπολης (vid)

Κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον Δήμο Τρίπολης (vid)

Ιούλιος 13, 2023 - 12:57
2 σχόλια

Το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουλίου ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βαγγέλης Γούργαρης μίλησε στους δημοσιογράφους στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, απευθύνοντας κάλεσμα  συμπόρευσης και κοινής δράσης με το ΚΚΕ για τον Δήμο Τρίπολης.

Η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τη θέση της αντιπολίτευσης στον Δήμο θέτει πάντοτε καίρια ερωτήματα που αντικείμενο έχουν τις ανάγκες για υγεία, παιδεία, αξιοπρεπή διαβίωση. Ο κ. Γούργαρης κατά τη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε τη διαφορά της παράταξης του ΚΚΕ από όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δήμου μας, λέγοντας ότι «οι δυνάμεις της ΝΔ, του ΠαΣοΚ, του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν σαν ενιαία κυβερνητική παράταξη, ταυτίζονται και εφαρμόζουν την κυρίαρχη κεντρική πολιτική».

Με μοιρασμένους ρόλους συνδιοικούν τον Δήμο Τρίπολης και το μόνο αγκάθι που τους διαχωρίζει, είναι η νομή της δημοτικής εξουσίας.

«Μπροστά στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, η απόλυτη ταύτιση τούς οδήγησε σε ψηφοδέλτια που απαρτίζονται από στελέχη της ΝΔ, του ΠαΣοΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.»

Στη συνέχεια, ο κ. Γούργαρης απευθύνθηκε στους εργαζομένους, στους συνταξιούχους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους αγρότες, στους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, στη νεολαία για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
«Μπορούμε να αντιπαλέψουμε αυτή την πολιτική μεγαλώνοντας τη δυναμική, για τη δική μας προσπάθεια στον Δήμο, διεκδικώντας αιτήματα και στόχους πάλης που θα έχουν στο επίκεντρο τα δικαιώματα και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων του Δήμου Τρίπολης», είπε.

Καλούμε κάθε λαϊκό άνθρωπο που δεν βολεύεται με τη σημερινή μιζέρια, να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κάλεσμα από την λαική συσπείρωση για συμπόρευση και κοινή δράση στον Δήμο Τρίπολης


2 Σχόλια

Εσάς δεν ήρθε ακόμη ώρα σας. Ας περάσουν κάποιοι αιώνες και μετά βλέπουμε. Για την ώρα πείτε στον Κουτσιούμπα να μας μάθει για τη χειρότερη κυβέρνηση της Ελλάδας.

Τα ίδια και τα ίδια, τα χιλιοειπωμένα και χιλιοδιαβασμένα μέσα από το χαρτί (μπορεί να είναι το ίδιο κι αυτό), με την ίδια ξύλινη γλώσσα. Γκώσαμε βρεεεεεεεε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.