Κάλεσμα ΑΕΚ Τρίπολης για τον αγώνα με τη Νέα Αρτάκη

Κάλεσμα ΑΕΚ Τρίπολης για τον αγώνα με τη Νέα Αρτάκη

Μάρτιος 18, 2014 - 11:19
2 σχόλια

Η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλεί το φίλαθλο κοινό της Τρίπολης να έρθει στο γήπεδο την Τετάρτη 19 Μάρτη να υποστηρίξει την ομάδα της πόλης μας στον αγώνα για τη 2η φάση του ερασιτεχνικού κυπέλλου Ελλάδας. Αντίπαλος είναι ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης (Ν. Εύβοιας). Ο αγώνας ξεκινά στις 3.30μμ και γίνεται στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Την Τετάρτη αντιπροσωπεύουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας, ας το κάνουμε ΜΑΖΙ με όλους τους συμπολίτες μας και ΕΠΑΞΙΑ.

Αγώνας 2ης φάσης ερασιτεχνικού κυπέλλου Ελλάδας
Τετάρτη 19 Μάρτη
Γήπεδο Παναρκαδικού
Ώρα 3.30μμ

Με τιμή,
Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΗΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ???? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Η ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ ΠΑΛΙ???

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 3:30 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!