Κακοκαιρία: Ικανοποιημένος που δεν κινδύνεψαν πολίτες δηλώνει ο Παπαδημητρίου (vid)

Κακοκαιρία: Ικανοποιημένος που δεν κινδύνεψαν πολίτες δηλώνει ο Παπαδημητρίου (vid)

Ιανουάριος 30, 2019 - 13:50
9 σχόλια

Για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις μίλησε ο αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Τρίπολης Σ. Παπαδημητρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου.

Ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι εδώ και ένα μήνα περίπου ο δήμος πλήττεται από έντονα καιρικά φαινόμενα, μεγάλης έντασης και διάρκειας επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της πολιτικής προστασίας, καθώς δεν κινδύνεψαν πολίτες.

Είμαι ικανοποιημένος από την εργασία που έγινε

Ο κ. Παπαδημητρίου άφησε αιχμές για την στάση των μελών της αντιπολίτευσης, αναφέροντας ότι καλό θα ήταν όλοι ψύχραιμα να προσπαθούμε να συνεργήσουμε και να νουθετήσουμε και να μην μένουμε απλά στις αυτοψίες.

Μεγάλη αναφορά έγινε και στα χαντάκια με τον αντιδήμαρχο να αναφέρει ότι σύμφωνα με την αγρονομική διάταξη υπεύθυνη υπηρεσία για τα χαντάκια είναι αυτή του Δασαρχείου.

«Είμαι ικανοποιημένος από τις καταβόθρες, δούλεψαν και δουλεύουν» ανέφερε προσθέτοντας ότι τους καλοκαιρινούς μήνες έγιναν καθαρισμοί από τον δήμο, από την ΔΕΥΑΤ και από την περιφέρεια.

Ο δήμος έχει μόνο ένα μηχάνημα για τους καθαρισμούς

Μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι εφόσον υπάρχει ακόμα μεγάλος όγκος νερού, δεν μπορεί να γίνει κάποια μεγάλη επέμβαση, έτσι τα μηχανήματα θα περιμένουν να γίνει απορροή των υδάτων και ύστερα θα γίνουν οι όποιες παρεμβάσεις.

Οι πρόεδροι στα χωριά, έχουν υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, πρέπει να ενημερώνουν τους αγρότες ότι δεν μπορούν να καλλιεργούν και να κλείνουν τα χαντάκια

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι πολλά προβλήματα διάβρωσης εδάφους υπάρχουν στα Βούρβουρα, ενώ σε πολλά χωριά υπάρχει μεγάλος όγκος νερού και δυστυχώς πολλοί αγροτικοί δρόμοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Οι καταβόθρες δουλεύουν, γίνεται κανονικά απορροή των υδάτων, αλλά πρώτα πρέπει να κατέβει η στάθμη του νερού για να μπορέσουμε να επέμβουμε

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κακοκαιρία: Ικανοποιημένος που δεν κινδύνεψαν πολίτες δηλώνει ο Παπαδημητρίου


9 Σχόλια

κ. Παπαδημητριου 1.. Οι καταβόθρες στου κύρα το πηγάδι στις Ρίζες ανοίχτηκαν μετά από 40 χρόνια, παρά τις έγγραφες εκλησεις προς το Δήμο, από το μηχανικό της Περιφέρειας κ. Σμουδιάνη και όχι από εσας!! 2. Πράγματι εχετε ένα μηχάνημα, αλλά πληθος εργολαβιών, 2 εκ των οποιων μπαζώθηκε με άμμους η γεφυρα της Μαγούλας 2016 και 2017. 3. Πράγματι ευθύνη έχουν οι τοπικοί πρόεδροι γιατί σας αφήνουν εκτεθιμένο με χρέη σε τυροπιτες και καφέδες, οταν ανοιγοκλεινουν τα χαντάκια. 4. Το 2016 που κινδύνευσαν πολίτες στη Τεγέα τι έκανες εσύ απο κει και μετά? 2 εκατ ευρώ είναι προς διάθεση!! ΤΙΠΟΤΑ!

εμαθες και εσυ στις δικαιολογιες σωτηρακο ειχες καλο δασκαλο για αυτο θα δεις και εσυ το αποτελεσμα τον μαη

Αντι να βαζετε κολωνες στα χωρια....(μεσω Α.Π.Ε)...που ειναι κανα 100.000 € ετησιως μπορουσατε με αυτα να εχετε επιδιορθωσει οχι μονο ολα τα αγροτικα δικτυα των κοινοτητων αλλα θα ειχατε καθαρισει παραλληλα και ολα τα ρεματα τους...!!! Αχ ρε Σωτηρακηηηη....κριμα την τοση πολυ τρεχαλα σου....!!!

Αληθεια....τα 40.000 € της παγιας προκαταβολης περσυ των κοινοτητων τι τα κανατε Σωτηρακηηηηηηηηηηηη....???

Αρχισε ο κόσμος να ανοίγει το στόμα του σωτηράκη!!! Αλλά δεν φταίς εσύ μόνο. Φταινε και οι αλλοι που κερναγανε γουρνοπουλες τους μπολντοζιέρηδες!!! Και μετα βγαινατε φωτογραφιες μαζί!!! Εχει φρήξει ο τόπος. Τα ξερει ο κόσμος! Αλλά περιμένανε τα λεφτά για τα ΠΗΓΑΔΙΑ που χωθήκανε με τη πλημύρα. Εκεί βασίζεστε, στη φοβία του κόσμου. Πλημύρισαν τα σπίτια τους και σας προσκυννε ακόμα!! ...για να βολέψουνε κανένα παιδί να χει δουλειά!!! Αυτή είναι η αλήθεια!!

το οτι μιλαμε το 2019 'ευτυχως που δεν ειχαμε θυματα απο την βροχη' αυτο με ξεπερναει

18.01 Φυσικά και είναι αλήθεια!!! Βλέπεις κανενα παπαγαλάκι ή επίσημα να διαψεύδουν?? Ας βγουν να βγουμε και εμεις πιο επίσημα με εγγραφα. Παρακαλάνε για καταστροφές χωρίς θύματα!! Πέρνουν τις επιχορηγήσεις και βουλώνουν τρύπες και ***!! Η αντιεισαγγελέας Τριπόλεως έχει τα πάντα στα χέρια της.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.