Κακλαμάνος: Τα έργα που γίνονται δεν είναι προεκλογικού χαρακτήρα

Κακλαμάνος: Τα έργα που γίνονται δεν είναι προεκλογικού χαρακτήρα

Μάιος 08, 2019 - 19:31
12 σχόλια

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, κ. Κακλαμάνος, την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019.

Ο κ. Κακλαμάνος, υποψήφιος και τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη "Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά" του νυν Δήμαρχου, κ. Παυλή, ανέφερε πως σκοπός της συνέντευξής  ήταν η ενημέρωση των δημοτών σχετικά με έργα που γίνονται αλλά και που θα ξεκινήσουν άμεσα σε ολόκληρο το Δήμο Τρίπολης.

Αρχικά τόνισε ότι τα έργα αυτά δεν είναι "προεκλογικού" χαρακτήρα, αλλά γίνονται τώρα λόγο καθυστερήσεων στις εγκρίσεις τους λόγω "γραφειοκρατίας".

Τα έργα αυτά ήδη έχουν χρηματοδοτηθεί και πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά την εικόνα της πόλης και να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των δημοτών.

Δελτίο Τύπου Δήμου Τρίπολης

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Καλά ρε Τάσο, τα πιστέυεις αυτά που λές ή στα γράφει ο Μήτσιος και εσύ μόνο υπαγορεύεις? Λίγη ντροπή ρε συ, τόσα χρόνια στην πόλή και συμπεριφέρεστε λες και είστε επισκέπτες. Λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που συναντάς και συναναστρέφεσαι κάθε μέρα ρε Τάσο...

Οι Τριπολιτσιώτες πρέπει να τον στείλουν σπίτι του αυτόν τον άνθρωπο. Εχει κουράσει τους πάντες Έλεος πια με τον Κακλαμάνο.

Ο Κακλαμάνος ειχει δηλώσει στο δημοτικό συμβούλιο πριν πέντε χρόνια πως αυτή θα ήταν η τελευταία του θητεία. Το ίδιο είχε δηλώσει και ο Ταλούμης. Ο Ταλούμης κράτησε τον λόγο του ενώ ο Κακλαμάνο πάλι ψέματα είπε. Έτσι δεν ειναι Τάσο;

Κακλαμάνο πες αλεύρι ο Σωτηράκης σε γυρεύει. Πρώτος σε ψήφους θα ειναι ο Σωτηράκης και όχι ο Κακλαμάνος αυτή την φορά στην παράταξη Παυλή.

απλά έτυχε να μην κάνετε κανένα έργο 4,5 χρόνια .... και 1 μήνα πριν τις εκλογές εγκρίθηκαν όλα δια μαγείας!!! χαχα

Ουστ ρε αρχιψευταράδες που μόνο σε σας υπήρχαν καθυστερήσεις και γραφειοκρατία. Στους υπόλοιπους δήμους που γίνονταν έργα δεν υπήρχε γραφειοκρατία; Το σανό να τον φας εσύ Κακλαμάνο

Ενδέχεται να μην εκλεγεί καν δημοτικός σύμβουλος ο Κακλαμάνος σε αυτές τις εκλογές. Θα τον πετάξει έξω το σύστημα σύντομα.

βρε καλως τον..που ησουν εσυ βρε μπαγασα..αφαντος σαν τον προεδρο σου ρε Τασο,και ξαφνικα σηκωθηκες και θυμηθηκες οτι υπαρχεις και ως Αντιδημαρχος. Οπως θα ελεγε και ο Τσουκαλας ο γαβρος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.