Καγκαράκης: Η κυβέρνηση μας βάζει απέναντι στους πολίτες με τους πλειστηριασμούς (vid)

Καγκαράκης: Η κυβέρνηση μας βάζει απέναντι στους πολίτες με τους πλειστηριασμούς (vid)

Φεβρουάριος 02, 2018 - 14:09
3 σχόλια

 Χωρίς εξοπλισμό αστυνομικά τμήματα και αστυνομικοί

Μία αναδρομή στα συνδικαλιστικά δρώμενα των αστυνομικών υπαλλήλων έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας Παναγιώτης Καγκαράκης.

Πολλά από τα ζητήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί έχουν να κάνουν με τις μισθολογικής αδικίες, με την άρνηση της κυβέρνησης να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του ΣΤΕ, αλλά και με το συνταξιοδοτικό και με τις συντάξεις χηρείας.

Το Ελληνικό Δημόσιο έχει καταδικαστεί από το ΣτΕ, αλλά συνεχίζει και κωφεύει

Όπως ανέφερε ο κ. Καγκαράκης θα υπάρξουν νέες μειώσεις που θα αγγίξουν και το 60%.
Όπως υπογράμμισε, οι αστυνομικοί υπάλληλοι ζητούν την απόσυρση του νέου μισθολογίου, καθώς και να υπάρξει νέο βαθμολόγιο στην Αστυνομία αλλά και στην Πυροσβεστική.

Αυτό το ζήτημα θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες σε συνάντηση που θα γίνει με την κυρία Αχτσιόγλου.

Ο κ. Καγκαράκης μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων που είχαν να κάνουν με τους πλειστηριασμούς, που φέρνουν τους αστυνομικούς υπαλλήλους απέναντι από του πολίτες.

Η κυβέρνηση επιστρατεύει αστυνομικούς και τους βάζει απέναντι στους πολίτες που διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς

Να αναφέρουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων διαμαρτύρεται έντονα για την έναρξη των πλειστηριασμών, πιστεύοντας ότι αυτό είναι ένα αντιλαϊκό μέτρο που πλήττει τους πολίτες.

Η ΠΟΑΣΥ επισημαίνει ότι «συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς και καλεί την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες». Καλεί επίσης την κυβέρνηση «να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει συναδέλφους μας για να εφαρμόσει μια πολιτική που θα πετά στο δρόμο ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης».

Τέλος, ο κ. Καγκαράκης απάντησε σε ερωτήματα που είχαν να κάνουν με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των αστυνομικών τμημάτων της Αρκαδίας, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση συνεχίζει να είναι κακή και δυστυχώς δεν υπάρχει μέριμνα.

Τα αυτοκίνητα που οδηγούμε δεν είναι αξιόπιστα και η κατάσταση έχει βαλτώσει
 

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Καγκαράκης: Χωρίς εξοπλισμό αστυνομικά τμήματα και αστυνομικοί


3 Σχόλια

Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα σας κ. Πρόεδρε, να είστε πάντα απέναντι από τους πολίτες, ειδικά όταν εκτελείτε έργο που δεν ανάγεται στα καθήκοντά σας, γι αυτό άλλωστε "σας αγαπάει" και ο περισσότερος κόσμος. Τέτοιο έργο είναι τα γήπεδα, οι πλειστηριασμοί, τραπεζοκαθίσματα στα μαγαζιά, κάπνισμα στα μαγαζιά, ωράριο στα μαγαζιά, έλεγχος στις λαικές, μέτρα στις εκκλησιές κ.α. πολλά. Δεν θα συνέβαινε αυτό αν ασχολιόσασταν μόνο με το κύριο έργο σας, όπως: πρόληψη κλοπών, ληστειών, απατών , ανθρωποκτονιών κ. α. αδικημάτων. Δυστυχώς την Αστυνομία πάντα τη χρησιμοποιούσαν και έτσι θα γίνεται.

Δημόσιε υπάλληλε φιλότιμη η προσπάθειά σου να δουλέψεις λιγότερο αλλά δεν κρίνεις εσύ αν ο πλειστηριασμός είναι δίκαιος, όπως δεν κρίνεις αν έγινε πέναλτι όταν σε στέλνουν να εγγυηθείς την τάξη στο γήπεδο. Η δουλειά σου είναι η τάξη, κατανοητό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.