Κ. Μπεντεβής: Ο αγώνας μας για μια Πελοπόννησο τολμηρά, δυνατά, μπροστά πέτυχε

Κ. Μπεντεβής: Ο αγώνας μας για μια Πελοπόννησο τολμηρά, δυνατά, μπροστά πέτυχε

Οκτώβριος 16, 2023 - 16:52
3 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Οι εκλογές τελείωσαν. Η Πελοπόννησος γύρισε σελίδα, προσπέρασε το χθες και το λαϊκισμό παρά την μεγάλη αδικαιολόγητη αποχή που πρέπει όλοι, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά να εξηγήσουμε.

Ο αγώνας μας για μια Πελοπόννησο τολμηρά, δυνατά, μπροστά πέτυχε.

Ο νέος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός έτοιμος να σηκώσει μανίκια όπως άλλωστε έχει κάνει σε όλο του τον επαγγελματικό και πολιτικό βίο θα είναι στελεχωμένος από εκλεγμένα και μη στελέχη της όμορφης ομάδας που έχουμε δημιουργήσει.

Ο στόχος μας να δώσουμε, όχι μόνο στη Πελοπόννησο αλλά και σε κάθε περιφερειακή ενότητα ξεχωριστά την αξία που της αρμόζει, χρεώνει σε εμάς τους Αρκάδες μια μεγάλη ευθύνη να δώσουμε στην Αρκαδία τη δίκη της μεγάλη αξία.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών στις επάλξεις της καθημερινότητας αλλά και ως στρατιώτης χωρίς συμπλέγματα, κατωτερότητας ή ανωτερότητας, στη διάθεση της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και του νέου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους μας που αποδείξαμε ότι ο πολιτικός πολιτισμός δεν πτοείται και μπορεί να επιβάλει αξίες και κανόνες.

Καλή θητεία στο νέο περιφερειάρχη και τους νέους περιφερειακούς συμβούλους.

Υγεία και δύναμη σε όλες και όλους.


3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.