Ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή για την Δόξα

Ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή για την Δόξα

Οκτώβριος 12, 2016 - 18:04
6 σχόλια

Την ήττα με 3-0 από την Παναχαϊκή γνώρισε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) η Δόξα Μεγαλόπολης στο εξ' αναβολής παιχνίδι που έριξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Βασίλη Κούβαλη άντεξε για ένα ημίχρονο την πίεση της Παναχαϊκής ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Σιαλμά στο 53', τον Μαωραΐτη στο 70' και τον Ελευθεριάδη στο 81' για το τελικό 3-0.

Η ομάδα του Βασίλη Κούβαλη άντεξε για ένα ημίχρονο την πίεση της Παναχαικής ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Σιαλμά στο 53', τον Μαωραίτη στο 70' και τον Ελευθεριάδη στο 81' για το τελικό 3-0.

Η αναμέτρηση για την Δόξα Μεγαλόπολης είχε ιστορικό χαρακτήρα καθώς ήταν ευθύς εξ' αρχής πολύ δύσκολη κόντρα σε μία πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα με υψηλούς στόχους για την εφετινή σεζόν.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στα μέτρα της Δόξας η οποία με εξαιρετική αμυντική λειτουργία κατάφερε να μπλοκάρει την ομάδα της Παναχαϊκής έχοντας μάλιστα και μία πολύ καλή στιγμή με το σουτ του Δημήτρη Λυμπερόπουλου να περνά άουτ και τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη τους στιγμή με τον Μαστραντώνη στο 45'.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με την Παναχαϊκή να βγαίνει πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη φάση που δημιούργησε βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξας με τον Σιαλμά έπειτα από διπλή προσπάθεια. Η συνέχεια από κει και πέρα ανηκε στους γηπεδούχους με τον Μωραΐτη στο 70' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τον Ελευθεριάδη στο 81' μετά από κάθετη του Φωτάκη να κάνει το τελικό 3-0.

Παναχαϊκη: Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Φωτάκης, Πολυχρόνης, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης Σιαλμάς

Δόξα Μεγαλόπολης: Μακρυνιώτης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντωνάκας, Δρόσος, Κατσαρός, Μαυριώτης, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

καλα σας παει ο μεγαλος κοουτσ που εχετε απο τριαρα σε τριαρα χαχαχαχαχα!!!!

Ρε μεγάλε πόσες ομάδες εχει η ΤΡΙΠΟΛΗ στην Γ εθνική που βγάζει παιχταράδες ,και εχει τριπλάσιο πληθυσμό απο την Μεγαλοπολη ,και ποιο πολυ χρήμα να ρίξει !Μονο τον Παναρκαδικό και αυτόν με δανεικές ενέσεις απο τον Αστέρα !

ΤΙ να κάνουμε εμείς η κωμόπολη των 10χιλιαδων κατοίκων δεν έχουμε ούτε τα φράγκα της Τρίπολης για να φτιάξουμε ομάδα ,ούτε βοήθεια απο τον Αστέρα όπως ο Παναρκαδικός !Με την πλειοψηφία παικτών να ειναι απο την Μεγαλοπολη η άνοδος στην Γ ήταν μεγάλος άθλος !Τωρα οι ειρωνίες ας περισσεύουν

διωξτε τον θα σας ριξει κατηγορια 1 ομαδα πευτει και θα σας ριξει αυτος ο μεγαλος κοουτς!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.