Ήττα για το Λεωνίδιο από την Εράνη Φιλιατρών

Ήττα για το Λεωνίδιο από την Εράνη Φιλιατρών

Μάιος 28, 2023 - 19:51
4 σχόλια

Την ήττα με σκορ 1-4 γνώρισε το Λεωνίδιο στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία και πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα αναφορικά με τις τρεις πρώτες θέσεις.

Η μεσσηνιακή ομάδα με μεγάλο της πρωταγωνιστή τον Κόλλια που σημείωσε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του πέρασε από την Νότια Κυνουρία με τον Βερβεσό να σκοράρει για τους ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του Λεωνιδίου όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Εράνης Φιλιατρών που πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ρε παιδιά τι φταίει ο πρόεδρος και το ΔΣ γενικώς. Η ομάδα είχε μια σταθερή πορεία από την αρχή και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο και αξιόλογα στατιστικά τη σεζόν στο Α τοπικό. Το οτι η συνέχεια στα μπαράζ δεν είναι εξίσου πετυχημένη οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Η σημαντικότερη εκδοχή νομίζω είναι οτι οι αντίπαλες ομάδες επειδή αγωνίζονται σε ανταγωνιστικοτερα πρωταθλήματα διαθέτουν καλύτερο ροστερ. Γι αυτό σε προηγούμενα άρθρα γίνεται συνεχώς η έκκληση-πρόταση να αναλάβει ο Κος Σαράντης

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ,Η ΟΜΑΔΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΩΝΤΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Έχουμε το χειρότερο τοπικό παγκοσμίως και δε μας κάνει εντύπωση η θέση του Λεωνιδίου. Δυστυχώς αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα όποια ομάδα και να βρισκόταν στα μπαράζ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.