Ήττα από τον Άγιαξ Ταύρου για τον ΠΑΟ Ρουφ του Ζευκιλή

Ήττα από τον Άγιαξ Ταύρου για τον ΠΑΟ Ρουφ του Ζευκιλή

Ιανουάριος 16, 2019 - 17:10
0 σχόλια

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟ Ρουφ του Αρκά μέσου Παναγιώτη Ζευκιλή στο γειτονικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών από τον Άγιαξ Ταύρου.

Ο ταλαντούχος άσος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90ο λεπτό έχοντας πολύ καλή παρουσία ωστόσο και αυτός αλλά και η ομάδα του δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα και έτσι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Αλέκος Ρίζος): Κορδάς, Καραμπάς, Μεμάς (46’ Μπουρσαλής), Καβαλάρης (54’ Γεωργακόπουλος), Τσούτσουρας, Σερδενές, Βασίλης, Κλειδής, Βουλωμένος, Στάμος (58’ Σιώζος), Γούλας (81’ Χριστοφόρου).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Κουσάνας): Κουνάδης, Τσινιάς, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπένας, Κολιός, Χατζηαθανασίου (83’ Καρυπίδης), Ζευκιλής, Ντεντέι, Κολοβός (65’ Κωτσίκος), Χίος (58’ Σεμιτάι).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.