Ευθεία επίθεση Τατούλη σε Αυγενάκη (vid)

Ευθεία επίθεση Τατούλη σε Αυγενάκη (vid)

Ιανουάριος 16, 2019 - 21:01
4 σχόλια

Για ακόμα μια φορά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου αναφέρθηκε σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «προσπάθησε να επηρεάσει διαγωνισμό εν εξελίξει στην Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας» .

«Έως τώρα δεν έχουμε πάρει απάντηση για αυτή την συμπεριφορά, αλλά τις μετέπειτα μέρες θα κλιμακώσω τις προσπάθειες, και όλα τα ένδικα μέσα, για να ενημερωθούν οι πολίτες για ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός που δείχνει πώς εμπλέκονται  οικονομικά συμφέροντα και πολιτικές».

Αν και δεν κατονόμασε ο κ. Τατούλης ποιος είναι αυτός ο πολιτικός, σε συνέχεια ερώτησης δημοσιογράφου ακούστηκε το όνομα του  κ. Αυγενάκη.

Ο κ. Τατούλης λακωνικά είπε: «Αφήστε τον χρόνο να δείξει τις ενέργειες που θα κάνω.

Video: 

ArcadiaPortal.rg Ευθεία επίθεση Τατούλη σε Αυγενάκη


4 Σχόλια

Πέτρο θα είσαι πάλι Περιφερειάρχης Πελοποννήσου,ενώ ο κάποιοι δεν θα είναι ούτε καν βουλευτές μετά τις επερχόμενες εκλογές-κρίμα, πολλά λάθη κάνουν στη ΝΔ και θα τους στοιχίσουν την νίκη .......βοήθειά τους!

Δεν μπορεί να κρύψει τη στενοχώρια του και τον εκνευρισμό του, που η κορούλα θα είναι εκτός ... Τι να κάνουμε ... Την έφαγε το "οι γαμ.... οι Αρκάδες"!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.