Ιστορία καθημερινής τρέλας στην πλατεία Κολοκοτρώνη Τρίπολης (video)

Ιστορία καθημερινής τρέλας στην πλατεία Κολοκοτρώνη Τρίπολης (video)

Ιούνιος 09, 2015 - 11:43
18 σχόλια

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πλατεία Κολοκοτρώνη γίνεται το «κέντρο» του παρκαρίσματος και οι κόρνες των διερχόμενων αυτοκινήτων και λεωφορείων ακούγονται μέχρι την πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Το πρόβλημα με τη στάθμευση στο κέντρο της Τρίπολης είναι πολύ μεγάλο και καθημερινά δημιουργείται κομφούζιο. Αναφέρουμε την πλατεία Κολοκοτρώνη, καθώς εκεί βρίσκεται η στάση των λεωφορείων, τα οποία πολλές φορές δεν μπορούν να περάσουν λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Τι κι αν υπάρχει σήμανση, τι κι αν οι Τριπολίτες γνωρίζουν ότι τα λεωφορεία σταθμεύουν εκεί, δεν τους ενδιαφέρει και παρκάρουν όπου θεωρήσουν αυτοί ότι είναι σωστό. Βέβαια, υπάρχει θέμα με τα πάρκινγκ στην πόλη, αφού είναι ελάχιστα με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτό το χάος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει οι οδηγοί να σέβονται και να μην παρκάρουν εκεί που εμποδίζουν.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Ένα όχημα είχε τριπλοπαρκάρει στην πλατεία, με αποτέλεσμα το διερχόμενο λεωφορείο να μην μπορεί να περάσει. Οι κόρνες του λεωφορείου όμως δεν «τάραξαν» τον οδηγό του ΙΧ και ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε να κάνει πολλές μανούβρες για να καταφέρει να περάσει. Η ουρά που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλη και η αναστάτωση ακόμα μεγαλύτερη.

Άραγε, πόσες φορές ακόμη θα δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις ωσότου ορισμένοι οδηγοί να καταλάβουν ότι οι δρόμοι δεν είναι μόνον δικοί τους και ότι θα πρέπει να σέβονται και τους άλλους;

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρκάρισμα εμπόδιζε λεωφορείο να περάσει


18 Σχόλια

Τι δουλειά έχουν τα λεωφορεία στην πλ. Κολοκοτρωνη , έχει γινει πιάτσα για τα ταξί έχει γεμίσει ρομα , με την δημιουργία των περιφερειακών δεν έπρεπε να γίνεται αυτός ο χαμός

Φανάρι ταξί δεν έχει στο ουρανό του το τριπλοπαρκαρισμένο; Εγώ λέω ότι θα πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν μηνύσεις για παρακώλυση δημόσιας συγκοινωνίας.

Πρεπει ναφυγουν αμεσα τα λεωφορεια κ να εμφανιστει καποτε κ η τροχαια να διωχνει τα ΠΑΡΝΟΜΑ σταθμευμενα αυτοκινητα....

αφου η αστυνομια τον παιζει και δεν μαζευει πινακιδες τι να λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!! στο κεντρο της πολης η αστυνομια εχει ερθει σε 1 λεπτο. μαζεψε πινακιδες οχι μονο μια φορα,αλλα συχνα και να σου πω εγω,τα αφηνουν οπου να ειναι τα αμαξια -μηχανες ?

Μήπως γι' αυτό δεν αστυνομεύεται η πλατεία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; <<Ο ΑΝΤ1 ειχε ομως τη δηλωση ενος----- ματατζη------ οτι η Ζωη δεν τους αφηνει να κανουν την αναγκη τους στις τουαλετες της βουλης.............. εδησεις για τα σκατα δηλαδη....>>

Τα λεωφορεία ειναι το πρόβλημα σας???Μόνο να κράζετε ξέρετε σ'αυτη την πόλη και ολοι έχετε τη λυση για κάθε πρόβλημα γράφοντας απλά πίσω απο μια οθόνη...

Γιατι ρε μεγάλε οδηγός λεωφορείου είσαι και θες να κανείς βόλτα μέσα στην πόλη για γκομενακια , εφόσον έχουν γινει περιφερειακή δεν έχει καμία δουλειά να παρακάρετε μέσα στην πόλη ούτε να κάθεστε με της ώρες στην πλατεία για να γεμίσουν τα λεωφορεία

Δηλαδή ρε ''μεγάλε'' η γιαγιά απο τα γύρω χωριά που ήρθε Τρίπολη να κάνει τις δουλείες της απο που θα έπρεπε να πάρει το λεωφορείο μετά για να γυρίσει??Πρέπει να φτάσει μεχρι το κτελ????Εννοείται οτι το αστικό ξερόλες θα ειναι μέσα στο κέντρο οπως γίνεται παντού.Το μόνο που χρειάζεται ειναι να συνειδητοποιήσει ο κάθε μάγκας οτι στο δρόμο δεν κάνει οτι γουστάρει και δεν παρκάρει οπου θέλει!

Τωρα σας πήρε ο πόνος για τους κατοίκους των χωριών , γιατι το κουρασαμε μπορείτε να τους πηγαίνετε στο ΚΤΕΛ και ένα μόνο αστικό να τους φέρνει στο κέντρο της πόλης και οχι όλα τα αστικά να παίρνουν απο την πλ κολοκοτρωνη

Άν ειναι να τους πάει κάποις μέχρι το κτελ δε θα τους πάει κέντρο???Η θα έχουμε αστικά για κτελ-χωρια και άλλο αστικο για κτελ-κεντρο??Και όλα αυτα γιατι??Γιατί θέλει ο κάθε βλάχος να παρκάρει οπου γουστάρει!!

Το προβλημα ειναι τα ΙΧ και οχι τα λεωφορεια....τελος...να μην σταματα κανεις στην πλατεια....

Δηλαδη ρε φιλε σε ενα χωριο παει το αστικο?η θα πηγαινουν τα αστικα απο ολα τα χωρια στο κτελ & ενα θα τους πηγαινει στην πλατεια???θα περιμενω εγω δηλαδη στο κτελ να ερθουν ολα τα αστικα απο παντου για να παει 1 στην πλατεια???εχετε χαζεψει στην τριπολη ρε!!τι σας ψεκαζουν?ελα στην πατρα μια βολτα η και σε αλλες πολεις νσ δεις πως εξυπηρετουν τα αστικα και που μπαινουν...μπουρτζοβλαχοι ,γαϊδουρια επρεπε να σας βαζει το κτελ οχι αστικα...

Υπάρχουν νόμοι και κανόνες για την κυκλοφορία . Τον αν εφαρμόζονται ή όχι είναι το πρόβλημα . Βλέπε κατάντια πατρίδας , ενώ έχει νόμους και κανόνες , έγινε το απόλυτο χάος . Και μην ξεχνάμε πάντα φταίνε οι άλλοι ...........................

Mιλατε για την Κολοκοτρωνη ,για ριξτε μια ματια στην Αγ Βασιλειου! ενα απεραντο παρκινκ δωρεαν! Μπροστα στην εκκλησια ,πολλες φορες αυτοκινητα τετραπλοπαρκαρισμενα.Απεναντι δεν υπαρχουν ουτε πεζοδρομια,αφου ειναι κατηλειμμενα απο τις γυρω καφετεριες! Και η δημοτικη αρχη τι κανει;ΤΙΠΟΤΑ!

22:07 Παρκάρω όπου γουστάρω και δε θέλω να με ενοχλεί ούτε κουνούπι έτσι;;;;;; Και οι πεζοί εδώ που τα λέμε πολύ κακώς περνάνε από την Κολοκοτρώνη, πώς θα μπαίνω εγώ ανενόχλητος με χίλια στην πλατεία κάνοντας καγκουριές;;;; Το δράμα μου δεν το καταλαβαίνει κανείς!!!!

Πολιτιστική πρωτεύουσα της βλακείας η Τρίπολη! Προτείνω να παρκαρουν κ πανω στα πεζοδρομια τα ΙΧ! Οι πεζοι ας καθονται σπιτι! Μπραβο στον πιο παχυσαρκο λαο στην Ευρωπη, μπούληδες!

Δέκα μέτρα τους λες να περπατήσουν ορισμένοι και σε κοιτάζουν λες και είσαι εξωγήινος. Δράμα...όχι στη Δράμα, στην Τρίπολη!

Είχε και για αυτό λύση ο κύριος Παυλής, μας έλεγε ότι θα έβαζε και γερανό για τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα. Τελικά τα έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.