Ημερίδα για την διδακτική του τένις από τον προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης

Ημερίδα για την διδακτική του τένις από τον προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης

Μάρτιος 10, 2015 - 10:24
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2015 στο σχολικό συγκρότημα της Νέας Κίου επιμορφωτική  ημερίδα με θέμα «Η διδακτική του τένις στην Α/βάθμια και Β/βάθμια Εκπαίδευση: Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις». Η ημερίδα  οργανώθηκε σε συνεργασία  της Σχολικής  Συμβούλου  Φυσικής Αγωγής Κορινθίας και Αργολίδας  και  της Στ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Ήταν η τρίτη κατά σειρά ημερίδα που έγινε από τον προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης και Tutor  της ΣΤ ΄Ενωσης κ. Παπαδόπουλο. Οι δύο προηγούμενες είχαν λάβει χώρα σε Πάτρα και Αίγιο. Τους επόμενους μήνες ακολουθούν και άλλες στις άλλες πόλεις της Πελοποννήσου με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος της Αντισφαίρισης. 

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας ο Tutor της Στ’ Ένωσης, και προπονητής τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παπαδόπουλος Γιώργος ανέπτυξε το θεωρητικό κομμάτι της διδακτικής της Αντισφαίρισης κατά την ώρα της διδασκαλίας του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στα σχολεία.

Στη  συνέχεια στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου ακολούθησε πρακτική εφαρμογή όλων των ασκήσεων με τις οποίες οι μαθητές διασκεδάζοντας θα μπορέσουν να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα της Αντισφαίρισης.

Στο τέλος  έγινε συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κατέληξαν στη διαπίστωση ότι η ημερίδα ήταν χρήσιμη και τους προσέφερε πολλά ερεθίσματα  τα οποία μπορούν να εφαρμόσουν στα σχολεία τους.

Στην ημερίδα παρευρέθηκε η  Σχολική  Σύμβουλος  Φυσικής Αγωγής Κορινθίας και Αργολίδας  κα Αδάμ Κατερίνα, και εκ μέρους του Δ.Σ. της Στ’ Ένωσης ο Πρόεδρος κ. Λουκάτος Λουκάς και η Γενική Γραμματέας κα. Παντελέων Εύη, οι οποίοι διαβεβαίωσαν τους επιμορφούμενους για τη  συμπαράσταση τους στο έργο τους.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.