Ιατρικός Σύλλογος : Ανυπόστατες και ανεύθυνες οι φήμες περί λοιμώξεων (video)

Ιατρικός Σύλλογος : Ανυπόστατες και ανεύθυνες οι φήμες περί λοιμώξεων (video)

Μάρτιος 03, 2015 - 08:52
2 σχόλια

Ο ΙΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ χαρακτηρίζει ως ανυπόστατες και ανεύθυνες τις φήμες που κυκλοφόρησαν στην πόλη μας σχετικά με έξαρση των ιώσεων αλλά και τις δηλώσεις που αναφέρονται σε «σοβαρές ενδείξεις ότι ήδη έχουν ξεσπάσει επιδημίες». Μέχρι στιγμής καμία λοίμωξη δεν έχει εμφανιστεί που να συσχετίζεται με το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας.
Είναι άλλο θέμα οι αναμφισβήτα πιθανοί κίνδυνοι για την Δημόσια Υγεία από το χρονίζον θέμα της συσσώρευσης των απορριμάτων και άλλο το να πανικοβάλλεται ο κόσμος άνευ λόγου.
Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι και να μην εντείνουμε τους αγώνες για την επίλυση του προβλήματος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr ΙΣΑ: Δεν υπάρχουν λοιμώξεις από τα σκουπίδια


2 Σχόλια

πολύ σωστή η τοποθέτηση του Συλλόγου.... Πέθανε, μολύνθηκε κανείς από τα σκουπίδια;;;;;;;; Υπάρχει επιβεβαιωμένο περιστατικό;;;;;;; Και το κάπνισμα ας το συνεχίσουμε άφοβα , υπάρχει απτή απόδειξη ότι μακροπρόθεσμα βλάπτει;;;;; και φακελάκια ας τα δίνουμε ,υπάρχει απτή απόδειξη ότι τα παίρνει ο οποιοσδήποτε λήπτης;;;;; και ο όρκος του Ιπποκράτη , ξέρουμε επιβεβαιωμένα ότι τον έγραψε ο Ιπποκράτης;;;;;;

Πολυ σωστά μιλάς φίλε μου!Αλλωστε μόνο για τις ανυπόστατες φήμες βγαίνουν !για το σωρό σκουπίδια που είναι έξω απο το Παναρκαδικό δεν ενοχλούνται!Καθε μερα έπρεπε να κρούουν τον κώδωνα το υ κινδύνου μπάς και ξυπνήσουν οι Τριπολιτσιωτες ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! Τουλάχιστον δρουν τα παιδια μας ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.