Η τρομερή χορογραφία από τους Tigers (vid)

Η τρομερή χορογραφία από τους Tigers (vid)

Αύγουστος 03, 2018 - 11:20
7 σχόλια

Γεμάτες κερκίδες, φανταστική ατμόσφαιρα, πολύ πάθος και μεγάλος ενθουσιασμός ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά που εξέπεμπε το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τους Tigers να δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο.

Με μια εξαιρετική χορογραφία η οποία έγραφε στο πάνω μέρος "Sing Tigers Lound" και στο κάτω μέρος "And the fight for the city" και ενδιάμεσα υπήρχαν κυιτρινομπλέ κορδέλες και κιτρινομπλέ πλακάτ οι οργανωμένοι φίλαθλοι της αρκαδικής ομάδας υποδέχθηκαν τον αγαπημένο τους Αστέρα.

Εκτός όμως από την χορογραφία οι Tigrs έδιναν τον ρυθμό σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης όπου με τα συνθήματα τους και την φωνή τους κατεύθυναν όλο το γήπεδο στο να μπορέσει να σταθεί στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη και των ποδοσφαιριστών του.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η τρομερή χορογραφία των Tigers


7 Σχόλια

οριστε και ενα βιντεο που καταριπτει το μυθο,ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ,τα παιδια δεν ειναι τρεια,ειναι παραπανω,ΕΦΤΑ-ΟΧΤΩ-ΕΝΝΙΑ ε καπου εκει τελος παντων,κοσμοπλημμυρα λεμε ,χαχαχα

Τρομερή και φοβερή - απίστευτη! Έτσι τρομερά και καταπληκτικά είναι κι όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στον Αστέρα... Όταν θεωρείτε αυτό το απόλυτο τίποτα «χορογραφία» και μάλιστα «τρομερή», δεν είναι καθόλου παράξενο που θεωρείτε και τον Αστέρα άξιο για την Ευρώπη

18/54 σταματείστε να αυτοαποκαλείσθε Τίγρεις γιατί γελάει ο κόσμος με τα ανούσια καμώματά σας.

12/39 δεν μας πονάει ο Αστέρας η Χιμπέριαν μας πόνεσε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.