Η συνέντευξη της Ηλιάνας Μάτα για την υπόθεση με την Δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Η συνέντευξη της Ηλιάνας Μάτα για την υπόθεση με την Δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Νοέμβριος 03, 2017 - 18:49
5 σχόλια

Η αδερφή του 30χρονου Αλέξανδρου (Ένο) Μάτα μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon TV, πριν λίγη ώρα.

«Όταν μπήκε στη φυλακή, ήταν σαν κηδεία για μας» ,

δέχθηκα να βγώ στην εκομπή για να μάθουν όλοι τι γίνεται στις φυλακές και για να σας πω όλη την αλήθεια για την οικογένεια μας.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη την Μεγαλόπολη για δεύτερη φορά, αφού τόσο ο Αλέξανδρος όσο και όλα τα μέλη της οικογένειας του είναι πολύ γνωστά και πολύ αγαπητά σε όλους μας.
Όλοι σήμερα λέγαμε το ίδιο, δυστυχώς ποτέ δεν θα μάθουμε τους λόγους που έκαναν τον επιτυχημένο και αγαπητό σε όλους Αλέξανδρο να περάσει από τις επιτυχίες του αθλητισμού στο να γίνει πρώτη είδηση για μια τόσο σοβαρή υπόθεση.

Εμείς που ζούμε στην Μεγαλόπολη και γνωρίζουμε καλύτερα από όλους , πρέπει  τα μέλη της οικογένειας να βρίσκονται πάντα στην καρδιά μας και πρέπει να τους συμπαρασταθούμε στις δικές τους δύσκολες στιγμές.

Απαράδεκτη η εικόνα των Αθηναικών ΜΜΕ, που τρέχουν να στείλουν τα συνεργεία με τις κάμερες προκειμένου να καλύψουν την είδηση αλλά όταν η Μεγαλόπολη χρειάζεται την δημοσιότητα στα προβλήματα που έχει, δεν ενδιαφέρεται κανένας! Επίσης η κοινωνία της Μεγαλόπολης θα πρέπει να απομονώσει κάποιες λίγες,  ελάχιστες φωνές,  που βιάζονται να δικάσουν και να καταφερθούν επί δικαίων και αδίκων, ίσως και να εμφανίσουν ρατσιστικές συμπεριφορές. Το τελευταίο που μας έλλειπε θα ήταν κάτι τέτοιο !!

Δείτε τα βίντεο με την συνέντευξη της Ηλιάνας , η οποία παρέδωσε μαθήματα σε όλους μας, αφού κατάφερε να δείξει σε όλους τι σημαίνει σοφρωνιστικό σύστημα , πως η πολιτεία απέλασε τον αδερφό της αντί να το στείλει κοντά στην οικογένεια.

Από το kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Αδερφή καταζητούμενου

Η αδερφή του καταζητούμενου (β μέρος)


5 Σχόλια

αν ηταν δικος σου ανθρωπος ο Ζαφειροπουλος δεν θα ειχες αυτη την αποψη, εδω χαθηκε ενας ανθρωπος με τοσο ασχημο τροπο, εμεινε μια οικογενεια χωρις το στηριγματης μια μητερα σαυτη την ηλικια να ζει κατι τοσο συνταρακτικο ....και συ μας λες θεωριες.....

Αυτη η δολοφονία πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις λόγω που ηταν στο κόμμα της ΝΔ ,πλέον η ανθρώπινη ζωή εχει αξία με το τι διαβατήριο εχεις ,τη δουλεια κανεις ,και αν εισαι λεφτάς !! Δυστυχώς κοιτά που για τον Παπαδήμο έκλεισαν τα επείγοντα του ευαγγελισμου ,τωρα για τις θεωρίες που λεει εσυ αν εκανε φόνο ο αδερφός σου η ο γιος σου δεν θα σου ελεγε κατι ;

Τόσες δολοφονίες που γίνονται σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας μετα απο μια μέρα ξεχνιούνται ,Αντε να ασχοληθεί και η Νικολούλη και να τραβήξει κανα μηνα στα κανάλια ! Το έγκλημα ειναι καταδικαστέο και πολλές φορές εγχώρια καλόπαιδα με αλλοδαπούς εγκληματούν στην ελληνική κοινωνία !Ολοι ξέχασαν το έγκλημα της Χαλκιδικής με τον ρωσοποντιο που πυροβολούσε μεσα στο μαγαζί και σκότωσε ένα παιδι και τραυμάτισε και αλλους για τα μάτια της αγαπιτικιας ,ολοι ξέχασαν τις δολοφονίες στα νησιά Μύκονο ,Ζάκυνθο για ψύλλου πήδημα !! Οταν εχεις δικό σου άνθρωπο εγκληματία Σιγουρα σε σκοτώνει κάθε μέρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.