Η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας θα λειτουργήσει κανονικά και μάλιστα θα αναβαθμιστεί

Η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας θα λειτουργήσει κανονικά και μάλιστα θα αναβαθμιστεί

Σεπτέμβριος 12, 2013 - 14:06
5 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην Αθήνα- Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας της Σχολής

Κανονικά θα λειτουργήσει και μάλιστα θα αναβαθμιστεί η σχολή Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας. Αυτό είναι το συμπέρασμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Υπουργείο Πολιτισμού, μετά από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου.

Πολλά στοιχεία δεν έγιναν γνωστά για τη σύσκεψη, αλλά οι πληροφορίες που κατάφερε αποκλειστικά να συλλέξει το www.arcadiaportal.gr  κάνουν λόγο για κανονική λειτουργία της σχολής και μάλιστα θα αναβαθμιστεί αφού πλέον την εποπτεία της θα την έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιάννης Ανδριανός, στελέχη του Υπουργείου Παιδείας που είχαν κληθεί να παραστούν, ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας της Περιφέρειας Ανδρέας Πουλάς και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ,μαζί με τη διευθύντρια της σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Όλγα Παπαδοπούλου και τον κ. Γιάννη Λαγό (πρόεδρος ιδρύματος Στεμνίτσας).

Από ότι μάθαμε έγινε διεξοδική συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας της σχολής. Τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας θα ασχολήθουν με τις λεπτομέρειες και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση με όλα τα στοιχεία.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ο κόσμος έχει σιχαθεί τους πολιτικάντιδες και κυρίως τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα: τα "κατόπιν ενεργειών μου" και οι ψευτόσυναντήσσεις με υπουργούς και "παράγοντες" ότι δήθεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του λαού, λίγους μήνες πριν τις εκλογές. Από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό και συνεχίζουν την ίδια τακτική. Όχι μόνο τα κάνουν, αλλά τα διαφημίζουν και στον τύπο, με προκλητικό μάλιστα τρόπο (σα να απευθύνονται σε άβουλους και ανίδεους). Συνέχισε έτσι Βαγγέλη και θα δικαιωθείς αγόρι μου... Από διακοσμητικός που είσαι σήμερα θα γίνεις ...εκθεσιακός σε λίγο. Συνέχισε στα χνάρια του ένδοξου μαυρογιαλούρου!

Αγαπητέ -τροπαοφορος-δεν πιστεύω να ενστερνίζονται την άποψή σου,οι μαθητές της σχολής,οι εκπαιδευτικοί,και τα καταστήματα της Στεμνίτσας.Δεν θα πρέπει να σε χαρακτηρίζει η μιζέρια και η κακία,για οτι καλό γίνεται...

Τι ρουσφέτι δεν σούκανε ο (Βαγγέλης)και τα βάζεις μαζί του ;

Εμείς σιχαινόμαστε εκείνους που δεν θέλουν το καλό της Στεμνίτσας !