Νέα Δημοσκόπηση:Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ-Άνοδος ΧΑ-Πολλοί οι αναποφάσιστοι

Νέα Δημοσκόπηση:Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ-Άνοδος ΧΑ-Πολλοί οι αναποφάσιστοι

Σεπτέμβριος 12, 2013 - 13:42
5 σχόλια

Η νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε, δείχνει πολλές ανατροπές που φορούν το παρόν πολιτικό σκηνικό.

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν να προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20,5 στην πρόθεση ψήφου. Έπεται η Ν.Δ με 19% και το ΠΑΣΟΚ με 7%.

Αξιοσημείωτο το ποσοστό που παρουσιάζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς απ’ ότι φαίνεται υπάρχει νέα άνοδος για το κόμμα, η οποία αγγίζει το 13,5%.

Η ΔΗΜΑΡ ανέρχεται στο 3% στην πρόθεση ψήφου, ενώ το ΚΚΕ βρίσκεται στο 5%.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αγγίζουν το 4%, ενώ υψηλό ποσοστό παρουσιάζουν οι αναποφάσιστοι ανερχόμενο στο 10%, καθώς προβλέπεται και ισχυρή αποχή, με πολλά λευκά ψηφοδέλτια, φτάνοντας στο 12%. Η πρόθεση ψήφου για «άλλο κόμμα», φτάνει στο 6%.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, εξαρτήθηκε κυρίως απ’ την ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς και απ’ την πορεία της Χώρας σε ό τι αφορά κυρίως οικονομικά μείζονα ζητήματα, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει.

Η Δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την Pulse RC.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Το σαξές στόρι της κυβέρνησης, όπως και η πολυθρύλητη και μηδέποτε πραγματοποιηθείσα ανάσταση του ΠΑΣΟΚ, μας άφησε χρόνους. Δεν θέλω να γίνω μελοδραματικός, αλλά κάτι μου λέει ότι ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Επισης, η απροκάλυπτη ομολογία του νεοφιλελέ Μπάμπη του ΣΚΑΙ ότι προσδοκά συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΧΑ, αλλά και η γενικότερη στήριξη του επίσης νεοφιλελέ ΣΚΑΙ στους ναζιστές, υποδηλώνει την εκλεκτική συγγένεια μεταξύ των δυο πλευρών. Άλλωστε, όποιος έχει διαβάσει μια στάλα ιστορία γνωρίζει ότι οι φασίστες, οσάκις αναλάμβαναν την εξουσία σε κάποια χώρα, το έκαναν αν όχι με την ευλογία τουλάχιστον με την ανοχή της εκάστοτε αστικής τάξης, ώστε αυτή να καταφέρει να διασώσει τα προνόμιά της, τον πλούτο της και να συνεχίσει να αρμέγει τον λαο. Το συμπέρασμα ένα: Ο μπαμπούλας-χρυσή αυγή είναι ο καλύτερος σύμμαχος των κυβερνώντων. Χωρίς αυτήν, είναι ζήτημα εάν θα είχαν καταφέρει να επιβιώσουν για περισσότερο από τρεις μήνες. Έχουν βρει το τέλειο άλλοθι: σας ληστεύουμε μεν, αλλά μην διαμαρτύρεστε γιατί θα έρθουν οι φασίστες που όχι μόνο θα σας ληστεύουν αλλά θα σας δέρνουν κιόλας. Εξυπνο...

Λογικό να ανεβαίνουν τα δύο φασιστικά άκρα, αφού σιγά σιγά βγαίνουμε απ'την πασοκική ραστώνη του δημοσίου. Το θέμα θα έπρεπε να είναι ότι ενώ στη δεξιά το φασιστικό τμήμα είναι το συμπληρωματικό, στην αριστερά είναι το κύριο.

<<Η Δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την Pulse RC>>. Για λογαριασμό τίνος;;;Αυτός πού πλήρωσε έδωσε τα νούμερα.... Εαν δεν υπήρχαν οι άθλιοι,οι γελοίοι, οι αξιολύπητοι Γεωργαλάδες δημοσιογράφοι,η πατρίδα μας θα ήταν σε καλύτερη θέση! Σήμερα βιώνουμε τα αποτελέσματα ,της πολιτικής παρτούζας . Ο μπάρμπα φώτης της ρημαδ έχει προσωρινά αποσυρθεί. Η ΧΑ θα είναι το δεξί χέρι της ΝΔ,προηγήθηκαν ο μάκης Β και ο μπουμπούκος. Πρόβατα..... δώστε τους ψήφο ξανά!

ο συντροφος π. τρεχει πανω-κατω, ΔΕΞΙΑ-αριστερα, πισω από τις αναρτησεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα σχολια ψηφοφορων του .σαν τον Μαυρο τρελό στην σκακιερα .δεν ξέρω αν ο σ.π. έχει υπόψη του το τελος της παρτιδας,αλλα τον πληροφορω ότι πολύ συντομα οι προβοκατορες θα έχουν την κατάληξη που αντιστοιχεί στο πρότυπο τους: την πλήρη απαξίωση .και μεσα τους θα πενθουν σαν τις φτισμενες τσιχλόφουσκες.

Συμπληρωματικά. Βγαίνετε από τη ραστώνη και μπαίνετε, Δικαιοσύνης θέλοντος, στα σαλόνια του Τσοχατζόπουλου και του Παπαγεωργόπουλου.