Η σωτηρία του Παναρκαδικού είναι υπόθεση όλων

Η σωτηρία του Παναρκαδικού είναι υπόθεση όλων

Ιούλιος 08, 2018 - 20:15
7 σχόλια

Έπειτα από 4 χρόνια μιας μεγάλης προσπάθειας ο Παναρκαδικός επιστρέφει και πάλι σε ένα δύσκολο μονοπάτι αναζητώντας ξανά λύσεις για να μπορέσει να παραμείνει στην Γ' Εθνική κατηγορία και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Η Γενική Συνέλευση της 2ας Ιουλίου μετά την αναβολή της πρώτης στις 25 Ιουνίου ανέδειξε τον προβληματισμό, την αγωνία αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη για να μπορέσει το ιστορικό σωματείο της Τρίπολης να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Το τέλος της τριετής συνεργασίας του Παναρκαδικού με τον Αστέρα Τρίπολης φέρνει τους πράσινους και πάλι στην αναζήτηση του εγγυητή που ουσιαστικά θα δώσει την οικονομική ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να μπορέσει να πάρει και πάλι μπρος και να λειτουργήσει ξανά η μηχανή.

Τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι πολύ συγκεκριμένα με τον χρόνο από την μία να λειτουργεί υπέρ μιας και εξυπηρετεί τις προσπάθειες που γίνονται από την άλλη όμως αν δεν υπάρχουν θεμιτά αποτελέσματα να λειτουργεί ως ένας ακόμα επιπλέον αρνητικός παράγοντας.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν επαφές των ανθρώπων της διοίκησης ενώ σε εξέλιξη είναι με βάση την απόφαση της Τακτικής Συνέλευσης μια επιτροπή όπου και έχει ξεκινήσει τις δικές της επαφές με παράγοντες, επιχειρηματίες και φορείς της πόλης στην συνέχεια της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

Ο Παναρκαδικός και οι άνθρωποι δίνουν τον δικό τους αγώνα με τον χρόνο έτσι ώστε μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου όπου και θα συνεχιστούν οι αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης με στόχο να μπορέσουν να αναγεννήσουν και πάλι την ελπίδα πως υπάρχει ο τρόπος η ομάδα να συνεχίσει και πάλι τον δρόμο της στις Εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ως μέλος της παρελθούσας διοίκησης μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ στάθηκε στην κρισιμότητα της κατάστασης για τον ιστορικό σύλλογο κάνοντας ουσιαστικά το δικό του κάλεσμα στο να σταθεί η πόλη στο πλευρό της ομάδας ενώ όπως τόνισε την προσεχή Τετάρτη 11 Ιουλίου με βάση και τα αποτελέσματα των ενεργειών που είναι σε εξέλιξη θα παρθεί και η οριστική απόφαση για το που θα αγωνίζεται ο Παναρκαδικός την νέα σεζόν.

Είναι η κρίσιμη στιγμή ο κόσμος, η πόλη και οι διάφοροι φορείς να καταλάβουν πως η ομάδα βρίσκεται στο σημείο μηδέν (όπως ειπώθηκε στην Γενική Συνέλευση) και πως όλες οι ισορροπίες πια είναι λεπτές με το μείζον θέμα της ανεύρεσης οικονομικών πόρων  να αποτελεί συνολική προσπάθεια για το καλό μιας τόσο ιστορικής ομάδας.

Είναι κρίμα ένα σωματείο που σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο και με όλα αυτά που καθημερινά βομβαρδίζουν τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου να μην χρωστάει πουθενά έχοντας ισοσκελισμένα τα ταμεία της να μην μπορεί να βρει την λύση που θα την κάνει να συνεχίσει όλο αυτό που με συνέπεια χτίζει όλα αυτά τα χρόνια στην Γ' Εθνική καθιερώνοντας το τριφύλλι ως μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις της κατηγορίας.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει σαφές την δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως πρέπει να βρεθεί η λύση. Ο χρόνος πια μετράει αντίστροφα και το τριφύλλι έχει μπροστά του μόνο λίγες ημέρες για να δει ποιο θα είναι το μέλλον του σε μια δύσκολη καμπή για την ομάδα.

Είναι σίγουρο πως οι εξελίξεις και διεργασίες που τρέχουν όλες αυτές τις ημέρες θα συνεχιστούν εως και την τελευταία στιγμή και αποκτούν πια ένα άλλο ειδικό βάρος. Η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 11 Ιουλίου θα κρίνει πολλά.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Χέστηκε ο Πολύδωρος, πού'ναι στα πόδια γρήγορος ή εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται..

Ας αφήνατε να τον σώσει ο Μήτσιος που είχε τη λύση στο τσεπάκι. Αλλά δε θέλατε... Καλά να πάθετε τώρα!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΟ ΦΕΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ !!!!!!! ΟΙ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΜΗΤΣΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ........!!!!!!!!!!

Ρε σεις, υπάρχουν τόσες οικογένειες στην πόλη μας που μεγαλώνοντας είχαν τουλάχιστον έναν άνθρωπο που έπαιξε στον Παναρκαδικό σαν πιτσιρικάς, το πρόβλημα που έχει προκύψει τώρα ποιό είναι; Οικονομικό; Γιατί δεν κάνει η ομάδα ένα crowdfunding να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται; Λίγα θα μαζέψει η πόλη; Οι ομογενείς; Μην μας λέτε ποιά είναι τα προβλήματα μόνο, πείτε μας ποιές λύσεις οραματίζεστε για να βοηθήσει όποιος μπορεί και θέλει.

11:21 Μην χρησιμοποιείς δύσκολες ξένες λέξεις, γιατί δεν θα τις καταλάβουν οι "επιστήμονες" του ΔΣ του Παναρκαδικού

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.