Η ΣΔΙΤ της... υπομονής

Η ΣΔΙΤ της... υπομονής

Μάρτιος 19, 2018 - 12:57
4 σχόλια

Ακόμα μία ημερομηνία πέρασε και η ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα Πελοποννήσου δεν υπεγράφη.

Δεν υπεγράφη παρά τις εξαγγελίες του ίδιου του Πρωθυπουργού από το βήμα του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Τρίπολη. Δεν υπεγράφη, παρά τις διαβεβαιώσεις Φλαμπουράρη. Δεν υπεγράφη παρά τις ανακοινώσεις του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη από τη Μεσσηνία και παρά το γεγονός ότι είχε αφεθεί να εννοηθεί ότι στις 16 Μαρτίου θα τελείωνε το «σίριαλ».

Για άλλη μία φορά, οι ημέρες περνούν και η υπογραφή της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα καθυστερεί χαρακτηριστικά.

Σε λίγο καιρό, θυμίζουμε, εκπνέει η «παράταση» που έχει λάβει η χωματερή στον Άγιο Βλάση, η οποία όπως παραδέχονται πια όλοι, έχει κορεστεί. Εν τω μεταξύ, η λύση που έχει προτείνει ο Δήμος Τρίπολης στο Μεγαβούνι συναντά τη σθεναρή αντίσταση των κατοίκων, αλλά και πολλά προβλήματα σε σχέση με την αδειοδότηση του χώρου. Παράλληλα, συνολικά η Πελοπόννησος βρίσκεται σε κίνδυνο, και μάλιστα εν όψει καλοκαιριού, να βρεθεί αντιμέτωπη με δρόμους γεμάτους απορρίμματα.

Η ΣΔΙΤ της... υπομονής, πάντως, ακόμα να ολοκληρωθεί, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει από σαράντα και βάλε κύματα και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων.

Λέτε να επιβεβαιωθεί ο δήμαρχος Τρίπολης, που είπε στο τελευταίο ΔΣ το «η ΣΔΙΤ δεν θα υπογραφεί;». Πάντως, όπως έχει η κατάσταση τώρα, μετά τις απανωτές ανακοινώσεις περί υπογραφής, στο τέλος θα πέσουν οι υπογραφές και δεν θα το πιστεύουμε...


4 Σχόλια

Ποιες υπογραφές? Σιγά μην πέσουν!! Να μας τις γράψετε με κεφαλαία γράμματα. Χα χα χα χα...

απότι ξέρω όταν κάπου υπάρχει ανυπόγραφο άρθρο, εκφράζεται η επίσημη του μέσου. Σαν να υπογράφει το "μέσο ενημέρωσης". Είναι σύνηθες και θεμιτό. Ολοι το γνωρίζουν αυτό...........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.