Η προσπάθεια της Τοπικής Κοινότητας Νεστάνης για την αγορά απινιδωτή

Η προσπάθεια της Τοπικής Κοινότητας Νεστάνης για την αγορά απινιδωτή

Ιανουάριος 14, 2019 - 11:23
0 σχόλια

Τα Χριστούγεννα έγινε ένα πρωτοποριακό βήμα για την Νεστάνη, με την οργάνωση ενός bazaar, με στόχο την αγορά ενός απινιδωτή. Μια συσκευή που σώζει ζωές.

Με ανακοίνωση του ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης θα ήθελε να ευχαριστίσει όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια αλλά ιδιαίτερα τις γυναίκες του χωριού  που άλλες δημιούργησαν, άλλες δώρισαν και όλες μαζί θυσίασαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να γίνει κάτι όμορφο και ξεχωριστό προς κοινό όφελος .

Μια απλή αναφορά στα πρόσωπα αυτά, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και μια ευχή να είμαστε πάντα έτσι ενωμένοι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε..

Αναστασία Προύτσου, Δήμητρα Μέλλου- Προύτσου, Ματούλα Τρικολά- Μαργιόλα, Μιλλένα, Αθανασία, Σοφία και Ελένη Παναγάκη, Vicky Couchell, Aspasia Adamopoulos, Βίκυ και Νάνση Κοντόγιωργα, Γιώτα Λυμπεροπούλου, Μαρία Παπαδημητρίου, Μαίρη Σπανού, Δήμητρα Αγγελοπούλου (Μπιτζιούνη), Αναστασία Μαχαίρα, Αθηνά Κοπίτα, Σοφία Λυμπεροπούλου, Αδαμαντία Φράγγου, Αμαλία Μαχαίρα..
Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα «ΑΣΤΡΟ» για την προσφορά υλικών κατασκευών που μας δώρησε , και τον Χρήστο Γκουζιούλη για το μέλι που μας χάρισε και πωλήθηκε σαν ένα από τα προϊόντα του τόπου μας..
Ελπίζουμε ότι και στο Πασχαλιάτικο Bazaar μας θα έχουμε την ίδια επιτυχία για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε το υπόλοιπο πολυπόθητο ποσό για την ολοκλήρωση του στόχου μας .
Καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δημιουργία!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο τις κυρίες του
Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης .

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.