Καρούντζου: Η πλατεία Άρεως μας «στενοχώρησε», αλλά τα σχόλια για τα Χριστούγεννα ήταν θετικά (vid)

Καρούντζου: Η πλατεία Άρεως μας «στενοχώρησε», αλλά τα σχόλια για τα Χριστούγεννα ήταν θετικά (vid)

Ιανουάριος 09, 2020 - 13:15
27 σχόλια

O στολισμός και οι εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στον Δήμο Τρίπολης ήταν εξαίρετες και έλαβαν τα καλύτερα σχόλια, είπε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Ελένη Καρούντζου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Κάνοντας τον απολογισμό της, η αντιδήμαρχος μίλησε και για τις αστοχίες που υπήρξαν και είχαν να κάνουν κυρίως με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Άρεως, επισημαίνοντας ότι υπήρξε ένα πρόβλημα με τον ανάδοχο που είχε αναλάβει τις δράσεις, καθώς δεν τήρησε τη σύμβαση που είχε υπογράψει.

Θα υπάρξουν κυρώσεις στον ανάδοχο που είχε αναλάβει την πλατεία Άρεως

Δεν εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες του Δήμου Τρίπολης για την πλατεία Άρεως, λοιπόν, και όπως ανέφερε η κυρία Καρούντζου, το αποτέλεσμα δεν τους ικανοποίησε και τους στενοχώρησε, σημειώνοντας ότι την επόμενη χρονιά θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις.

Όλα διορθώνονται, από τα λάθη μαθαίνουμε

Τέλος, η κυρία Καρούντζου ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και συνέβαλαν στο άρτιο αποτέλεσμα το οποίο αγκάλιασε ο κόσμος της Τρίπολης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Απολογισμός Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον δήμο Τρίπολης


27 Σχόλια

Δυστυχώς την Άρεως γενικότερα την ξεχνάτε... Είναι σημείο μεταναστών, αδέσποτων ,και άλλον ειδικοτήτων... Μπορείτε να την ονομάσετε και Ομόνοια..

Γιατί χρειάζεται να μάθετε; Γιατί διεκδίκησατε το Δήμο; Για να μάθετε; Τι κουφά είναι αυτά που ξεστομιζετε; Προφανώς και δεν ντρέπεστε. Απλά κάνετε την αρπαχτή σας κάνοντας φροντιστήριο αμοιβομενο μάλιστα... Τι άλλο θα ακούσουμε;

κι όμως αυτή η Κύρια εκλέγεται........ της είπαν λέει ότι ήταν καλο.... ποιος?? ποιοι??

Να μας πει η κα Καρούντζου για τις κυρώσεις, α) πότε θα εφαρμοστούν και β) πόσα χρήματα θα επιστραφούν από τον ανάδοχο στον Δήμο (δηλαδή στους δημότες) από τα συνολικά 140.000 € που δαπανήθηκαν για τα Χριστούγεννα !!!! Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις της άμεσα !!!

K oμως αυτή είναι Αντιδημαρχος Τρίπολης.Τελικα ψηφίζεις αυτόν που σου αξίζει.

Συντονιστείτε με τον Μαρίνο τουλάχιστον το ραμαζάνι στην Αρεως να μείνει αξέχαστο στους μουσαφιραίους του.

Ας την μαζέψει κάποιος . Αυτά που τα είδε απο την Αθήνα ; Αυτά παθαίνουμε όταν ψηφίζουμε άσχετους που θέλουν να μάθουν πάνω στο κεφάλι μας και πάνω απο ολα με τα δικά μας χρήματα .

και τι είναι ο δήμος; Εκπαιδευτικό ίδρυμα για να μάθετε; Εσείς αναλάβατε λέγοντας ότι τα ξέρετε όλα και θα δώσετε λύση σε όλα. Γι αυτό σας ψήφισε ο κόσμος και όχι για να μάθετε τώρα. Τα δικά σας μαθήματα κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην πόλη

την ευθύνη την έχει ακέραια ο κύριος δήμαρχος που την επέλεξε για την θέση αυτή και την διατηρεί εκεί

Γιατί, ψέμματα λέει; Για το στολισμό της πόλης στο σύνολό του ακούστηκαν πολύ θετικά σχόλια από πολλούς επισκέπτες, αλλά και για τις εκδηλώσεις στο Μαλλιαροπούλειο. Όσο για την πλατεία Άρεως και το χριστουγεννιάτικο χωριό...άστα βράστα. Πατάτα και μάλιστα μέγιστη. Ελπίζουμε το πάθημα να έγινε μάθημα και του χρόνου να είναι όλα πολύ καλύτερα. Τώρα για σας τους 1-2 (γιατί παραπάνω δεν είστε) που έχετε λυσσάξει να γράφετε σχόλια εναντίον Τζιούμη, Λαγού, Καρούντζου και γενικά για τη δημοτική αρχή, αφενός πάρτε το απόφαση ότι θα τους ανεχτείτε για 4 χρόνια και αφετέρου αλλάξτε τροπάριο. Κουράσατε..

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1,500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ;

Στην μυτζήθρα και στο μανδρι γρήγορα γίδια που έχετε και άποψη απο Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Η λέξη "κυρούλα" είναι προσβολή; Πολύ λογοκρισία πέφτει τώρα τελευταία...

Αν δεν υπήρχε αντιδημαρχος πολιτισμού και την οργάνωση αναλάμβανε στέλεχος του Δήμου,(υπαλληλος δηλαδη..) τι λιγότερο θα γινόταν εφέτος;

17:08 Όταν δεν ξέρεις κάτι καλύτερα να κρατάς το στοματάκι σου κλειστό. Δηλαδή, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς Η Καρούντζου δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ αντιμισθία και τα έξοδά της για να ανεβοκατεβαίνει 3-4 φορές την εβδομάδα στην Αθήνα τα πληρώνει η ίδια από την τσέπη της. Αν εσύ έχεις στοιχεία για το αντίθετο, σε προκαλώ να τα παρουσιάσεις δημόσια, γιατί βλέπω να τρως μήνυση από την Καρούντζου αν το δει αυτό που έγραψες. Και μη νομίζεις ότι είσαι ήσυχος επειδή γράφεις ανώνυμα. Πρόσεξέ το αυτό

Δηλαδή αν κάποιος δεν αμοιβεται από το Δήμο, αυτό του δίνει το δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει ακόμη και να απαξιωνει μια πόλη; Ενδιαφέρουσα λογική.

Ο στολισμός ήταν ο ίδιος με όλα τα προηγούμενα χρόνια , μόνο η μπάλα στην πλατεία Αρεως ήταν καινούργια. Η καμπάνα , το καράβι, οι ομπρέλες τα δωράκια και ο στολισμός των κεντρικών δρόμων υπήρχαν από το 2012 . Επίσης στο Μαλλιαροπούλειο κάθε χρόνο γίνονταν εξαιρετικές παραστάσεις. Αρα το μόνο που κάνατε κυρία Καρούτζου ήταν να υποβαθμίσετε την πλατεία Αρεως με τις επιλογές που κάνατε του αναδόχου.Και επειδή δε ζούσατε εδώ στην Τρίπολης καλό είναι να ανατρέχετε σε παλιές φωτογραφίες και βίντεο για να μην ονειροβατείτε ότι κάνατε κάτι σπουδαίο!!!

20:47 εδώ και καιρό έχετε περάσει στην τρομοκρατία του κόσμου για να μην σας κατακρίνουν. Απο πότε έγινες και νομικός και εκφοβίζεις τον κόσμο με μηνύσεις;

Προτιμώ κάποιον που αμείβεται αλλά πετυχαίνει τον στόχο του, από κάποιον που δεν παίρνει λεφτά αλλά δεν πιάνει και τον στόχο του. Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ήταν μάπα, πήραν κίτρινη κάρτα, πάμε παρακάτω. Δεν είναι γκρίνια αλλά δίκαιη κριτική. Ήταν οι χειρότερες εκδηλώσεις εδώ και 10 χρόνια. Να δουν τι έφταιξε και να το διορθώσουν.

Ξεχάσατε τα δέντρα φίλοι μου, η τιμή είναι ανάλογη του μεγέθους, μπορεί αριθμητικά να είναι τα ίδια όπως πέρσι αλλά το κόστος όχι , τα δέντρα στο ύψος της επιτυχίας του στολισμού και της προσέλευσης του κόσμου .

Θλίψη. Και αλαζονεία στο έπακρο. Καμία συστολή, καμία συγνώμη, καμία επαφή με την πραγματικότητα. Άρα, το μέλλον θα είναι ακόμη χειρότερο, δυστυχώς. @20:47 αγαπούλα το έχεις τερματίσει αλλά ό,τι κι αν κάνεις, όσο κι αν χτυπιέσαι, η πραγματικότητα δεν αλλάζει: είσαστε τραγικοί και μοιραίοι εκεί στη Λαγοπάτη και θα πάρετε στο λαιμό σας την πόλη για τέσσερα ακόμη χρόνια. Ανίκανοι, αλαζόνες και υπερόπτες, ξεκαβαλήστε επιτέλους

Ερώτηση έκαναν εάν αμείβεστε η όχι απο τον δήμο κυρία μου, είναι δικαίωμα όλων των πολιτών να ξέρουν και βγαίνετε και απειλείται με μηνύσεις Διαβάστε καλύτερα και όπως λες καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Σαν πολύ ψηλά δεν το έχεις καβαλήσει το καλάμι.

@22:15 Σαφώς και δεν του δίνει το δικαίωμα, αλλά εγώ απάντησα στο αναμοίβεται ή όχι με 1500 ευρώ. Συνεπώς άστοχο το σχόλιό σου. @23:45 & 08:42 Δεν είμαι η Καρούντζου στόκοι, Εξάλλου δεν μπορέι να είμαι η Καρούντζου και να γράφω "αν το δει η Καρούντζου". Δεν θέλει πολύ μυαλό. Φαντάζομαι ότι η Καρούντζου αν απαντούσε θα το έκανε επωνύμως @01:33 Αγαπούλα στα μούτρα σου...και "είσαστε"; Με ξέρεις και γνωρίζεις ότι εντάσσομαι στη δημοτική αρχή; Σε ενοχλεί η φωνή της λογικής και τσιτώνεσαι;

@1:33 Υποθέτω αυτό που γράφεις "είσαστε τραγικοί" υποννοώντας ότι ανήκω στη δημοτική αρχή, είναι και απάντηση σε προηγουμενο σχόλιό μου που γράφω για την πατάτα (17:04) του χριστουγεννιάτικου χωριού, ε; Ξερόλα φαφλατά. Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται...αγαπούλα. Αυτή δεν είναι η αγαπημένη σου έκφραση για όλους εδώ μέσα που δεν συμφωνούν μαζί σου; Πρόσεξε όμως μη σου μείνει κανα κουσούρι..

αγαπούλα, αρκετά, προχώρα παρακάτω κι άσε τις παιδαριώδεις σοφιστίες σου... δεν τρώμε κουτόχορτο όπως η παρέα σου και υπάρχουν πιο έξυπνοι από σένα στην πόλη, πραγματικά έξυπνοι και ταπεινοί, όχι ξερόλες και υπερόπτες σαν και του λόγου σου... όσο για το ποιοι και πόσοι είσαστε και ποιος/α είσαι, άσε, εγώ προσωπικά ξέρω πολύ καλά... από χιλιόμετρα σε αναγνωρίζω, όποιες παραλλαγές κι αν σκαρφιστείς, όσα τερπίπια κι αν επιστρατεύσεις κι όσα προσωπεία κι αν φορέσεις... την καλημέρα και την αγάπη μου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.