Η πελώρια Ελληνική σημαία στην κορυφή του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου

Η πελώρια Ελληνική σημαία στην κορυφή του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου

Σεπτέμβριος 25, 2022 - 20:01
2 σχόλια

Μια πελώρια Ελληνική σημαία κυματίζει στο ψηλότερο σημείο του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου κάνοντας τα κεφαλιά να σηκώνονται ψηλά και τα βλέμματα να γεμίζουν από το γαλάζιο του πιο σπουδαίου Εθνικού μας συμβόλου.

Ανάμεσα στα δυο καμπαναριά η Ελληνική σημαία στέκει εκεί για να μας υπενθυμίζει πως σε αυτή την πόλη, σε αυτά τα χώματα κάποτε μια χούφτα Ελλήνων με πίστη Αγία έγραψε τον δικό της «μύθο» ανδρείας στους αιώνες.

Η Τρίπολη γιορτάζει τα 201 χρόνια από Άλωση από το κορυφαίο εκείνο γεγονός που ουσιαστικά αποτέλεσε την πιο σημαντική στιγμή του Ελληνικού απελευθερωτικού αγώνα στο Έπος του 1821.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Θα μας πουν κάτι οι αρμόδιοι του ναού, που τόσο κόπτονται για την ιστορία μας και την Ελλάδα, τι συνέβη με το ανεκτίμητης σπουδαιότητας αρχαιολογικό εύρημα των εργασιών του ανελκυστήρα; Η ερώτηση απευθύνεται επίσης επιμερισμένη στην αρχαιολογική υπηρεσία, την τεχνική υπηρεσία του δήμου που αδειοδότησε, στους επιβλέποντες μηχανικούς και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που χρηματοδότησε το έργο. Αναμένουμε απάντηση - τοποθέτηση. Το arcadia-portal να κάνει ένα σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο «τα αρχαία μάρμαρα που τσιμεντώθηκαν κάτω από τον Αγιοβασίλη το 2022»

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.