«Η παράταξη Μπούρα συνεχίζει τις …εκδηλώσεις χαράς για την διάνοιξη του δρόμου»

«Η παράταξη Μπούρα συνεχίζει τις …εκδηλώσεις χαράς για την διάνοιξη του δρόμου»

Απρίλιος 26, 2016 - 19:55
0 σχόλια

Άμεση ήταν η απάντηση της Δημοτικής αρχής του Διονύση Παπαδόπουλου στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε χθες από την παράταξη του Παναγιώτη Μπούρα, Δημοκρατική Συνεργασία , που είχε σαν θέμα:Όλη η αλήθεια για την Συνδετήρια Οδό Μεγαλόπολης!

Δείτε την σχετική δημοσίευση ΕΔΩ

Διαβάστε το δελτίο τύπου που μας εστάλη από τον Δήμο Μεγαλόπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η παράταξη της προηγούμενης Δημοτικής αρχής συνεχίζει τις …εκδηλώσεις χαράς για την διάνοιξη του δρόμου»

Οι κυρίως υπαίτιοι της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής ζημιάς που έπαθε η πόλη και το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης με τον αποκλεισμό και την απομόνωση από την κύρια αρτηρία της νέας εθνικής οδού, αντί της φρόνιμης σιωπής, επιλέγουν για άλλη μια φορά κόντρα στην πραγματικότητα και κόντρα στην λογική να προσβάλλουν βάναυσα την νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τους δημότες για τον μακροχρόνιο αποκλεισμό του Δήμου λόγω της άκρως εγωιστικής και μικροπολιτικής στάσης τους, τώρα που το πρόβλημα της συνδετήριας οδού λύθηκε επιτυχώς, ισχυρίζονται πέρα από κάθε λογική ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, πολιτεία, κατασκευάστρια εταιρία, ιδιώτες.

Υβρίζουν τους  ιδιοκτήτες  και αφήνουν  υπονοούμενα εις βάρος τους και δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο πολύ χάρηκαν για την επιτυχία όχι της Δημοτικής αρχής αλλά όλης της πόλης!..

Θα καλέσουμε την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου για άλλη μια φορά να σταθεί πολιτικά στο ύψος των περιστάσεων. Να σταματήσει να πολιτεύεται ανεύθυνα προσβάλλοντας εξόφθαλμα  την νοημοσύνη όλων μας.

Τέλος, με χαρά είδαμε στην ¨σεντονιάδα¨ που δημοσίευσε η Δημοτική Συνεργασία προσπαθώντας να κάνει το μαύρο άσπρο, ότι με άνεση χρησιμοποίησε ένα σωρό –άσχετα βέβαια τα περισσότερα στην ουσία του θέματος- έγγραφα. Μακάρι αυτή την επιμέλεια για τα έγγραφα που δημοσιοποιούν να την είχαν δείξει και για τα αρχεία του Δήμου στα οποία ανατρέχουν υπάλληλοι και αιρετοί για την διεκπεραίωση κάποιου θέματος και βρίσκουν ελλιπέστατους  φακέλους.

Εκ του Δήμου

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.