Η Παγγορτυνιακή Ένωση έκοψε την πίτα της (pics)

Η Παγγορτυνιακή Ένωση έκοψε την πίτα της (pics)

Ιανουάριος 29, 2020 - 08:36
1 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία και σε φιλικό κλίμα η Παγγορτυνιακή Ένωση πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στα ιδιόκτητα γραφεία της που έχουν ονομαστεί «Πνευματικό Κέντρο Γορτυνίων».

Στην αρχή ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Αγγελακόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και καλύτερες ημέρες για τον τόπο μας. Το λόγο πήρε ύστερα ο πρόεδρος της Ένωσης κος Παναγιώτης Πλέσσιας απευθύνοντας ευχές σε όλους. Αμέσως μετά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ.Ιερεμίας ευλόγησε την πίτα. Το παρόν έδωσαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, οι Βουλευτές Αθηνών Σοφία Βούλτεψη και Ζωή Ράπτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Βασίλης Γιαννόπουλος, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και οι επίτιμοι πρόεδροι της Παγγορτυνιακής Ένωσης κος Γιαννικόπουλος Ηλίας και Κωνσταντίνος Καλύβας.

Ξεχωριστή όμως ήταν και η παρουσία πολλών Προέδρων και μελών Διοικητικών Συμβουλίων Γορτυνιακών και Αρκαδικών Συλλόγων.

 

 

Εκ του ΔΣ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλή μέρα και καλή χρονιά. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΠΗ ΠΗΤΑΣ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ 2020 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΦΦΕΕ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.