Επικαιρότητα

Latest

Δήμος αποφάσισε την αύξηση των δημοτικών τελών έως 690%

Την αύξηση των δημοτικών τελών αποφάσισε κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Μαΐου.

Περισσότερα

Έξι παίχτες στην πόρτα της εξόδου του Αστέρα

Το πρωτάθλημα τελείωσε όμως ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχει ξεκινήσει στον Αστέρα Τρίπολης που θέλει από πολύ νωρίς να έχει έτοιμο και σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο που θα τρέξει.

Περισσότερα

Τοποθέτηση θερμοσιφώνων στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κάρτσοβας

Οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο «Αναστάσιος Μουκάκης» στην Κάρτσοβα συνεχίζονται και αυτή την φορά περιλαμβάνουν την τοποθέτηση θερμοσιφώνων στα αποδυτήρια.

Περισσότερα

Φίλοι Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης: Γιατί δεν αναφέρθηκε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαίας Ελλάδας σε ρεπορτάζ του «ΒΗΜΑgazino»;

Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε σε ρεπορτάζ του ένθετου περιοδικού «ΒΗΜΑgazino»της έγκριτης εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», της Κυριακής 12 Μαΐου 2024-Τεύχος 352, και συγκεκριμένα στο αφιέρωμα του δημοσιογράφου Κοσμά Βίδου με τίτλο «Το μεγαλείο των Αρχαίων Θεάτ

Περισσότερα

Σεισμός με επίκεντρο τον Άγιο Πέτρο

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου και πιο συγκεκριμένα στις 06:12 τον Άγιο Πέτρο της Βόρειας Κυνουρίας όπως καταγράφηκε από το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Περισσότερα

Τρίπολη: Βρέθηκε τερματικό (pics)

Τερματικό (συσκευή παραγγελιοληψίας ή POS) βρέθηκε στην Τρίπολη.

Ο άνθρωπος που την εντόπισε, επικοινώνησε μαζί μας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όποιος την αναζητεί, μπορεί να την βρει στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Περισσότερα

Διακοπή ηλεκτροδότησης την Παρασκευή στον Δήμο Τρίπολης

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17/05/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Περισσότερα

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Αποτελέσματα της ψηφοφορίας: Ψήφισαν: 312, Έγκυρα: 307, Άκυρα: 2, Λευκά: 3,

Έλαβαν: ΔΑΚΕ: 156, ΑΣΕ (ΠΑΜΕ): 90, ΕΑΚΚ: 61

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος στα Τρόπαια την Πέμπτη

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 16/05/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Από ημ/νία και ώρα     Έως ημ/νία και ώρα      Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής

Περισσότερα

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Τένις και Σχολικός Αθλητισμός από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Τις δημοτικές τενιστικές εγκαταστάσεις, όπου ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δραστηριοποιείται, επισκέφτηκε το προνήπιο της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας ” Η Ζωοδόχος Πηγή”.

Περισσότερα

Υπόμνημα στον Δ. Πτωχό από το Κίνημα για τη Διάσωση και Επαναλειτουργία Σιδηροδρόμου Πελοποννήσου

Με υπόμνημα προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, το Κίνημα Διάσωσης και Επαναλειτουργίας Σιδηροδρόμου Πελοποννήσου ζητεί να ληφθούν μέτρα και αποφάσεις, προκειμένου να γίνει συντήρηση των εγκαταστάσεων, αλλά και να επαναλειτουργήσει

Περισσότερα

Επίκαιρη φορολογική ημερίδα από το Οικονομικό Επιμελητήριο στη Σπάρτη

Το 11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Σπάρτη σεμινάριο με θέμα:

Περισσότερα

Μπαλτάκος: Ο Άρης ήθελε κόσμο, ο Παναθηναϊκός όχι

Ο Τάκης Μπαλτάκος επιβεβαίωσε την αρνητική στάση του Παναθηναϊκού στην πρόταση του Άρη για την παρουσία φιλάθλων στον τελικό Κυπέλλου υποστηρίζοντας ότι θα κατατεθεί αίτημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αύξηση των προσκλήσεων.

Περισσότερα

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Οινοπαραγωγων του Αμπελώνα της Πελοποννήσου

Νέο Πρόεδρο εξέλεξε το ΔΣ της Ένωσης Οινοπαραγωγων του Αμπελώνα τηςΠελοποννήσου, μετά από ψηφοφορία των μελών του. Με ομόφωνη απόφαση όλα τα μέλη του ΔΣ εξέλεξαν τον κ. Άρη Τσέλεπο, ως τον νέο Πρόεδρο της ΕΝΟΑΠ.

Περισσότερα

Σελίδες