Η οικογενειακή υπόθεση των αδερφών Κωνσταντά στο ντέρμπι του Λεωνιδίου

Η οικογενειακή υπόθεση των αδερφών Κωνσταντά στο ντέρμπι του Λεωνιδίου

Νοέμβριος 03, 2019 - 10:42
1 σχόλια

Το ντέρμπι της πόλης του Λεωνιδίου με τον Ολυμπιακό δεν είχε μόνο τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον αλλά και ξεχωριστές ιστορίες με την δική τους σημασία ανάμεσα στις δύο ομάδες της πρωτεύουσας της Νότιας Κυνουρίας.

Σε αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε μια όμορφη οικογενειακή ιστορία αφού ο Γεράσιμος και ο Άγγελος Κωνσταντάς που αγωνίζονται στο Λεωνίδιο βρέθηκαν αντίπαλοι με τον μεγαλύτερο αδερφό τους Τριαντάφυλλο που είναι τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Και τα τρία αδέρφια Κωνσταντά ήταν μαζί, ταυτόχρονα στο γήπεδο μιας και ήταν στις βασικές επιλογές των προπονητών τους για τις δύο ενδεκάδες, με το Λεωνίδιο των Γεράσιμου και Άγγελου να κερδίζει με 2-1 τον Ολυμπιακό του Τριαντάφυλλου.

Η οικογένεια Κωνσταντά είχε την τιμητική της στο ντέρμπι της πόλης του Λεωνιδίου με τους γονείς να καμαρώνουν από την εξέδρα τα τρία ταλαντούχα παιδιά τους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.