Η ΝΔ δεν αποφασίζει ... και το ΠΑΣΟΚ περιμένει για το χρίσμα στον Δήμο Τρίπολης

Η ΝΔ δεν αποφασίζει ... και το ΠΑΣΟΚ περιμένει για το χρίσμα στον Δήμο Τρίπολης

Αύγουστος 16, 2010 - 21:40
3 σχόλια

Σε "αναμμένα κάρβουνα" οι υποψήφιοι για το χρίσμα στο Δήμο Τρίπολης. Στο ΠΑΣΟκ δεν βιάζονται να δώσουν το χρίσμα για τον Δήμο Τρίπολης, όσο στη Ρηγίλλης δεν αποφασίζουν για το ποιος είναι ο κατάλληλος. Τα ονομάτα που παίζουν και για τις δυο παρατάξεις είναι αρκετά.

Μετά την απόφαση του Παυλή να κατέβει ανεξάρτητος, για το ΠΑΣΟΚ ακούγονται οι Δελφάκης (Δημοτικός Σύμβουλος), Βόσνος (Δήμαρχος Δήμου Τεγέας) και σαν "outsider" ο Παπανικολάου (Δήμαρχος Δήμου Βαλτεσίου).

Στην Νέα Δημοκρατία τα ονόματα είναι περισσότερα, ξεκινώντας από τις παλιές καραβάνες με τον πρώην Δήμαρχο Δημοσθένη Σωτηρόπουλο, τον Γιάννη Σμυρνιώτη (Αντινομάρχη) και Πέτρο Λαμπρόπουλο (Δημοτικό Σύμβουλο). Ο Γενικός γραμματέας του κόμματος και Βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος φημολογείται ότι στηρίζει τον Γιώργο Καρλή (Δήμαρχος Δήμου Κορυθίου). Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Κωνσταντίνου Μανδρώνη (Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας ΔΕΥΑΤ) ένα νέο πρόσωπο για την τοπική αυτοδιοίκηση...

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ...

MONO O SMYRRNIOTIS MPOREI NA DVSEI PROOPTIKH KAI OROAMA STO NEO DHMO. KAI APEDEIJE TO 2006 OTI MPOREI NA SYSPEIRVSEI PERA APO KOMMATA KAI MHXANISMOYS.

Μέσα στην απόλυτη απαξίωση του πολιτικού συστήματος μόνο ένα πρόσωπο θα κάνει την διαφορά. Ίσως και ο πρωτοεμφανιζόμενος Μανδρώνης να είναι μια καλή λύση. Καλός καιο Σμυρνιώτης αλλά θέλουμε κάτι νέο. ΥΣ. Ποιος είναι ο Μανδρώνης? Έχετε κάτι περισσότερο πέρα από το ότι είναι στην ΔΕΥΑΤ?