Αστέρας Τρίπολης - Α.Ο. Πόρου 4-0

Αστέρας Τρίπολης - Α.Ο. Πόρου 4-0

Αύγουστος 16, 2010 - 20:56
2 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-ΑΟ Πόρου 4-0 (3-0)
Με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση του, ο Αστέρας κέρδισε σήμερα τον ΑΟ Πόρου με 4-0 στο δέκατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Τα γκολ της σημερινής φιλικής αναμέτρησης σημείωσαν οι Ιβάνοφ (2), Μπακασέτας και Καράμπελας.
Το σκορ άνοιξε στο 29ο λεπτό όταν ο Αποστολίδης βγήκε τετ α τετ με τον Γιουργούση, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του νεαρού ποδοσφαιριστή. Στη συνέχεια της φάσης όμως, ο Μπακασέτας με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπακασέτας ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Κιοσέ με αποτέλεσμα να δοθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης η «εσχάτη των ποινών».

Ο Ιβάνοφ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πόρου για δεύτερη φορά (2-0), σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αστέρα.
Στο 35’ ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε βολέ, ο Ιβάνοφ κατέβασε με άψογο τρόπο την μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0 δείχνοντας κατά τη διάρκεια της φάσης, μερικά από τα στοιχεία της υψηλής τεχνικής που τον διακρίνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αποτέλεσμα των αλλαγών που έγιναν από τις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα έλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού και είχαν σε όλο το διάστημα την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το τέταρτο γκολ του Αστέρα ήρθε ως το «κερασάκι στην τούρτα» στο 85ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο, ο Τσουμάγκας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο νεαρός Καράμπελας με στριφτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί «παράθυρο» του Μαυροκορδόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (4-0).

Ο Αστέρας έχασε και άλλες ευκαιρίες στη διάρκεια του φιλικού, όπως τα τετ α τετ με τους Τζουμάκα (7’), Ιβάνοφ (10’), Καράμπελας (68’) όπου οι αντίπαλοι τερματοφύλακες έδειξαν ετοιμότητα, ενώ ο Πόρος έχασε ευκαιρία με τον Ξύδη στο 31’ όταν απέναντι στον Κυριακόπουλο πλάσαρε άουτ.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Αστέρας: Κυριακόπουλος (86’ Γιαννακόπουλος), Σκόνδρας (46’ Διαμαντόπουλος), Ποτήρης (46’ Καράμπελας), Λαμπρόπουλος, Τσουμάγκας, Τζουμάκας, Κουρμπέλης, Κολιός, Ιβάνοφ (62’ Αναστασόπουλος), Αποστολίδης, Μπακασέτας.

ΑΟ Πόρου: Γιουργούσης (46’ Μαυροκορδόπουλος), Κιοσές, ΚαπετάνΚωνσταντής, Σοφός (75’ Μέλλος), Σαμαράς, Σκαρακάκης (36’ Παπαδόπουλος), Ξύδης (62’ Δήμας), Ζώρας, Νεόφυτος (74’ Χατζόπουλος), Μπουρίκας (46’ Σαλαπάτας), Σταύρου (36’ Τσιριγώτης).

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι έκαναν προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε, αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής στη συνέχεια.
Κανονικά μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας ο Μανώλης Στεφανάκος, ενώ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία οι Κρις και Ριμκεβίτσιους.
Η επόμενη προπόνηση του Αστέρα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18.30) της Τρίτης.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μπορεί να μας πει κάποιος "ειδικός" ποιοι αποκτήθηκαν για να καλύψουν τα κενά των Τσέζαρεκ, Λαζαρίδη, Μαρσελάο, Καρντόσο και Έντερ;;; Μπορεί ακόμα να μας πει αν οι Φορτούνης και Μπακασέτας θα έχουν την ίδια τύχη όπως άλλοι νεαροί που πέρασαν από τον Αστέρα;;; Στηρίζουμε τον Αστέρα και την προσπάθεια αλλά... δεν μασάμε και κουτόχορτο.

όντως υπάρχει μια ανησυχία σχετικά με τις μεταγραφές αλλά και το μέλλον της ομάδας. Τα πιτσιρίκια που ήρθαν δεν μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες παρά μόνο να πάρουν εμπειρίες. Για να δούμε τι θα κάνει ο Βλάχος φέτος. Μέχρι στιγμής μου αρέσει που έχει περισσότερο ελληνικό στοιχείο.